AKU KENA MENGALAH


Ok .. akhirnya aku kena mengalah !

Aku kena mengalah dengan masa!

Aku kena mengalah dengan kenyataan!

Aku kena mengalah dengan kehendak!

Aku kena mengalah untuk sebuah impian !

Aku kena mengalah dengan diri aku sendiri !

Aku kena mengalah dengan atur hidup orang lain ..




Dan aku tahu mengalahnya aku  bukan bererti  kalah, tapi sebenarnya aku dah malas nak serabutkan kepala otak ni lagi .  Ada ? Aku go on , takda ? Better aku duduk dendiam mereput layan movie yang abang Deen beli  even cerita merepek - repek pun aku kena layan . Adoiyai .. abang Deen ni pun satu , beli cerita jiwang bawang  , filem aksi takda jual ke kat kedai tu . Ermm..



Ermm .. sangat kepishangan sey !










Comments