AKU KENA SAKAT


Aku baru lepas telan semangkuk laksa johor , hasil dari air tangan mak . Eh makcik yg jaga aku tu ..hahaha erk alhamdulillah . Kalau aku jadi anak menantu makcik tu , sure aku buatkan dia hari-hari air nestcafe tarik . Sebab mak ..eh makcik cakap ,aku tarik nestcafe tadi ada style dan air yg aku bancuh untuk dia sedap . hahaha bakat terpendam je mak..eh ..makcik .. ^^ ada unsur bodek diselitkan disitu ,tapi makcik tu tak perasan hihihik


Beb .. korang nak tau tak , aku ni kan, 2,3 harini rupanya kena sakat dengan "momok" tu la sebabnya aku asik menangis je siang malam. Aaa.. korang ingat baby je yg boleh kena sakat momok ea ..aku pun kena tau ..emm..emm..


Asalnya aku tak tau aa kan , sampai lah malam tadi ,momok  tu pm aku ,dia cakap ..senanya dia sengaja buat aku ,sebab dia takda sesiapa nak disakat ,kecuali aku ... grrr nasib la jauh beb , kalau lah dekat sebelah ,memang sure pengsan dah momok tu kena geletek dengan aku. Lepas dia pengsan ,aku masukkan dia dalam botol , then aku simpan dia dalam bilik aku ni aa supaya tiap saat aku dapat tengok dia .. hahaha bytheway aku belum lagi belajar how to catch that momok aa ,so aku kena study dengan uncle sickers ( ejaan tu betul ke tak ek ) sampai khatam aa kot. Ada tak da 3 tahun katanya baru khatam utk cukup syarat tangkap momok ni .. hahaha lama tu doe !

Ok la beb ,momok tak momok , aku nak sucikan diri dulu , jap lagi pak bilal da merayu- rayu ajak aku menuju kejayaan . Free kita cerita lagi . Salam asar buat korang yg lepak bengkel aku petang ni .

Thanks for everythings ea momok ^^

Comments