BENCI TAPI RINDU






Aaa .. aku tau  , korang yang tengah angau tu , lepastu ada terjadilah some mistake , ada lah gaduh-gaduh sikit gitukan . Sure alami detik-detik jiwang macam dalam pic tu .. cuba jujur ,yes or not ? Hahaha  jangan nak mentipu aku aa beb . Kat mulut asyik je cakap je :

*kau jangan sebut nama dia depan aku !!
*aku benci dia !
*malas dah nak fikir pasal dia lagi ?!
*aku meluat untuk semua ni !

But the reality ..bila malam-malam , masa duduk termenung , masa nak tidur , masa layan lagu jiwang , masa tu airmata ,air hidung , air tangan , air mata air ..semua meleleh . Hahahaha air apa lagi ek yang aku tak sebut ? Adoiyai jangan fikir bukan-bukan sudah la ea. Biar aku sorang je yang fikir pasal air lain tu . Emm...emm.. air nestcafe tarik la kot ! Kikikih ..

Beb .. kat JB sekarang ni mendung ,sejuk dan aku rasa situasi ni paling elok untuk beradu ditaman syurgawi ..haish . Jom turu , pe barang lepak dalam kelas tu , bosan kot. Hahaha .. tengok bantal dah macam melambai-lambai kat aku ni . Adoii..mana guwa tahan kena goda macam ni doe . Hahaha baiii ~

Comments

anakjawe said…
air liur basi.. ngis smpai ttdo.. haha
Yenda Ixati said…
Oii pengotor aa... Haha mana ada beb ..!