BUDAK SELANGOR PART 2



Aaa .. meh aku sambung kisah budak selangor tu . Bila dah terjadinya sebuah group , dengan bijaksana nya mereka namakan group tu group karoke jamban . Hahahaha aku yang masa tu baru dapat online wechat id psycho girl tu terkejut jugak , peh  group karoke sey !!  But aku wat donno je sebab aku tau ,tulah antara cara buat mereka happy dalam tu . Dan dari hari kesehari , sorang ke sorang budak selangor masuk dalam group tu . Terutamanya budak area Subang . Ada nabil , ezaz , herry ,acai , hani , fie , bob , haikal , mus , biey dan ada lagi nama yang aku da lupa sorry beb sebab aku memang sengaja cakap lupa padahal aku malas nak taip nama pelik korang hahaha

Okk ..group yang aktif 24/7 sangat happening ! But dalam masa tu jugak , ahli datang dan pergi , invite sorang ,sorang remove ,sorang invite ,sorang remove , sampai lebam ! Hahahaha

Nak buat lagi cerita ,aku yang ada masa mood on off , kekadang merepek-repek dalam group tu tanpa kisah pada semua orang pun akhirnya terjebak meremovekan diri . Lepastu diikuti si zaidah . Puncanya ? Handphone guwa heng siut , bila diaorang dok karoke .. lagi -lagi macam -macam diaorang  bikin sampai aku fikir dalam group tu adalah milik tokeh safari . Hahahaha so funny kalau diingatkan semula .

Hari demi hari , aku perati ,akibat keluar dan masuknya  ahli ,akhirnya nabil berjaya jadi admin group . Hahaha aku warning kat dia , lu jangan keluar group beb ,  lu admin sekarang , aku nak lu jaga group tu elok-elok sebab group tu aku yg creat . And he said ,ok boss ! Bhahaha apa sey panggil aku boss . Panggil aa sayang ke ,darling ke ..baru syok kan . Hahaha gediks gila  aku ni .

Orang paling aktif masa tu men_sumbang_kan lagu ialah mus @mustaqim . Dia memang rajin  lepak group , sehinggalah  detik aku terpaksa pergi , dan mus pun remove diri . Ceh ..perasan siut , kalau tahu awek mus yang keturunan raja -raja tu , mati aku kena bahan lagi ..bhahahaha baru couple kot ,belum jadi suami isteri ,apa ada hal .. hahaha mace hare punya ayat kan? Tapi aku bukan spisis tu ok , better aku pilih orang yg kenal aku dari perangai aku bukan dari wajah aku yg ayu ni . Bluekk XD


Bob ? Antara salah  seorang yang paling comel  dan cool , but agak hot kalau ajak chat awal pagi . Bhahaha seyes doe , dia memang pandai membodek aku!  sampaikan ada 1 ketika aku bagaikan bersembang dengan  seorang pakar motivasi  .. bhahah tapi dulu k..dulu ..

Nabil .. budak SR  tu ? Banyak kali ajak aku turun Subang , sebab dia nak belanja aku coppicino lette katanya ..eh ..ada ke? Entah lah nak hahaha but dia tu kira oklah  rajin jugak lepak group if bosan ditempat kerja .. aku tak pernah dengar nabil menyanyi kat group tu , atau aku tak perasan suara dia ?  Apa pun , dia senang diajak sembang dan friendly . Nice person . And  haish cukup -cukuplah memuji anak bujang orang hahahaha marah pulak gf orang tu nanti . Adoiyai aku ni pun tak beragak aa ..


addoi ..malam sudah ,mata aku pun dah rabak dah ni ..better aku beradu dulu k ,esok aku free aku sambung lagi .. night babe ..


Comments