Skip to main content

BUDAK SELANGOR PART 3


Psst .. dah tiga episod siak . Hahaha aku nak buat macam episod cerita gerak khas lah . Makan tahun punya story . Hahahaha hai abang Samsul **tabik spring kat gambar beliau**

Okk , sambung  . Lepas kenal kawan -kawan yang aku dah sebut sebelum ni ,  aku pulak termasuk dalam ketogeri  menarik perhatian someone , iaitu shawal ? Who shawal for me ? Dia adik kepada ramadhan dan abang kepada zulhijjah . Hahaha siut aaa . Not me , not me ! Shawal retis kot . Dia banyak ajar aku erti menilai orang . Orang macam ni , ni makan dia , orang macam tu , tu makan dia . Then bila shawal dah mula aku dekati , macam ada satu feel yang orang lain dok perasan . Entah aku tak tau apa kisahnya shawal sekarang sebab lepas aku keluar group semuanya lenyap macam tu je . But untuk infomation , shawal ni power  main dota . Aaa semua kawan respek part tu . Aku ? Aku respek dia jugak tapi part lain . Hahaha part apa ? Adalah , mana boleh cerita beb kalau tu namanya rahsia . Apa pun shawal sangat matang bila dia marah , tapi sangat tak matang bila dia buat moment or lepak group . Suara dia not bad la kan sebab tu aku cakap dia retis ..peh**


Ezaz? Aaa .. mamat ni kalau dalam group tu dia ada ,tapi macam takda hahahaha kekadang tu dia sesaja ,kekadang tu senyap sepi. Tapi bila dia keluar , habis semua hal dia sebut but gaya dia cakap memang tersendiri la kan , lagi2 kalau dia tengah kepishangan . Hahaha aku gelak kan je dengo nya .. hahaha gasak ko lah nakkkk ..


Biey  , hani , ety , wendy , fie , fisha , umairah .. tu semua cuma serikandi group . Entahlah diaorang tu budak mana ,malas aku nak amek port . Maklomlahkan  perempuan , apa nak aku fikirkan .. hahahaha  meremyam jugak tu haish ..



Ada lagi yang aku tak cerita ke ek ?? Emm .. ada sebenarnya tapi buat masa ni , diaorang yang aku sebut nilah yang dah berjaya buat siangku jadi indah dan malam ku jadi terang. Kalau aku online wechat ,aku memang malas nak chat dengan sesiapa. Biasenya aku akan update moment ,then aku teruslah masuk dalam group tu . Ada takda orang , aku bedal meroyan . Apa aku dulik !  Hahahaha cuma ,kesayangan aku pesan sangat - sangat , don't send  my voice kat group sebab ...alaaaa.. sebab dia taknak kawan -kawan dalam group tu melting kot bhahahaha maklumlah suara aku ni  kan suara kasar . Kang sawan pulak budak-budak group . Hahahaha  kasar tak kasar , nak tau call je aa ..eh ! Ada kesayangan rupanya .. yelah korang fikir korang je ade and aku gak layak ada ?? Omen please la , hahaha aku tipu pun korang bukan tahu kan?  Jahat tak aku ??

Well **tangan di bahu **

Al kisahnya .. budak Selangor yang ada  dalam group tu bukan saja kaki karoke , but mereka lah DOTA 2  players . Hahahaha korang main dota 2  ? Tak lelaki lah kalau tak tau main dota. Tapi kalau nak main berkumpulan , better kau kena dengar arahan captain !  Kalau nak menang aa kan . Kalau nak kalah , baik ajak adik-adik korang je main hahahaha .

Dan selain dota  ,mereka pun minat street workout . Apa tu ?? Ala yang dok gayut-gayut macam buaian tu la beb . Aku pun sebenarnya minat aktiviti ni sebab dapat buat badan nampak padu gitu . Dari badan bina badan tu ..ermmm.. tak sama ke barpacs dengan bina badan? Macam serupa je hahaha apa pun bila badan sihat , main game sure lah happening!

Dan apa yang aku respek kat diorang ni . Relaition diaorang memang kalah adik beradik beb dan yang adik beradik pun dah macam kawan baik . Seyes .kau takkan kenal siapa abang siapa,siapa adik siapa sebab masing-masing terlalu rapat !  Good job guys , silaturahim kena jaga kan ?

Eh ..aku kena stop naip ,sebab àbang Deen nak pergi Melaka dan hotspot kena off ..adoiyai ..ginilah adat hidup menumpang kasih ..emm.emm hahahaha k la ,baiii~

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx