DULU , SEKARANG DAN UGUTAN



Ok ..just for u mr Sumail ..hope sangat words pada perenggan pertama tu u kekalkan then amat mustahil terjadinya words pada perenggan ke dua tu , kot? Bytheway words yang last i love that !  "TOLONG TERUS TERANG " Look like ugutan pun ye jugak tu hahahah dasar dajal kerepot !



Awak kat mana sekarang?
Jam 1:45 pm ni ..hope tikar sejadah u dah rasa lembap-lembap gitu sebab dah kena renjisan air whuduk dari tubuh  u .. ermm..  payah juga kalau dah angau ni kan .. haishh mereput  je aa

Comments