GURAUAN WANITA

 Assalamualaikum

Mia Ezara muncul lepas dia cakap dia malas nak menaip . Kalau dah kaki menyanyah tu , mustahil nak duk diam sesaja kan kalau free . Kalau internet ada . Tapi harini  maxis dah buat aku berangin  . Line dah la on off , lepastu 24 jam je dia telan data aku 200MB. Padahal aku bukan bukak utube atau layan apa pun . Just wechat dan twitter . Blog pun tak bukak lagi ,  erm  aku pun tak paham kenapa . So , aku share hotspot dengan Fatin just untuk layan mood bosan and  just nak menyanyah . Tau  tak apa tu ME NYA NYAH ? Orang Johor sure tahu  , ore Kelate tau dok gapo dio?

Menyanyah tu kalau bukak kamus dewan ilmu alam Malaysia , sama dengan maksud merepek - repek , cakap kosong , meroyan , bercumbu rayu ..eh bukan-bukan  .. tu typo hihihi

Beb , someone told me , please jangan guna bahasa diri sebagai " guwa " kerana itu tidak melambang kan diri aku  yang sebenarnya , yang comel ,manja dan ayu serta penyayang . So , aku rasa aku akan hapuskan perkataan 'guwa'  diblog ini bermula hari ini . Keputusan adalah muktamad , demi jaga maruah dan imej blog ni . Apa maksud GUWA  pada Mia ?


Its  just GUrauan  WAnita~ GUWA


2 comments:

Muhd Zaid said...

Ape ni beb..takkan nak hapuskan..professional lah skit...kakakakakaka...sebaik buntal tak dihapuskan..kakakakaa

Yenda Ixati said...

Beb .. demi cinta aku rela . Bhahahaha ..eh..gelak pun kena sopan kot hix3