MEREPUT

You give love a  bad name !

Hai sayang .. miss you der hahahah . Siapa kesayangan aku? Apeko sibok ? Biarlah jadi rahsia antara aku dan dia .. ceh ngade gitu ..

Pada abang , kakak yang ada baca post Mia tiap kali update , korang jangan lah fikir awek bengkel ni kurang ajar ye , anggap je  awek sweet ni kurang straight je sudah la k . Hahaha tapi saya baik tau kak ,abang ..aaa sebab taste saya cuma pada yang single hahaha please don't worry .. ok k .. jom sambung !

Harini aku tak dapat layan internet lelama sebab minggu ni abang Deen agak busy malam . Dia ada hal katanya . Tadi siang pun dia pergi Melaka sebab ada show kereta  oldskool  kata dia . Ade ea? Entah aa aku pun not sure tapi dia pergi dengan geng motor dia  pagi tadi . Lepas maghrib baru nampak batang hidung . Haish ..nasib tunang sporting ,kalau aku jadi tunang dia ,seminggu aku tak kontak  sebab merajuk ,  ada tunang tapi jenjalan tak bawak hahaha tu sebab aku tak diizinkan ada tunang lagi kot ..ermm entah la nakk .. tengok orang ada tunang ,guwa pun kecuh jugak beb  .. hahahaha gediks**

Malam ni ,kat depan bengkel abang Deen dah bersusun mat-mat motor ,entah nak melenjan kemana lagi tah tu . Aku ?? Layan Af 2015 dengan nenek je ni . Padahal aku bukan minat sangat Af hahahaha nenek ?? Boleh tahan jugak mood orang tua ni kekadang ..ermm tekun dia perati tv tu . Hahaha maybe nenek aku rocker kot era 50-60an dulu ? Entah le , pada aku setiap orang ada lalui zaman remaja dia , so jangan lah gelakkan datok ,nenek korang kalau tetiba dia layan rockers song !  Scorpions tu vokalis dia sebaya nenek aku ok ..aaa ape ko ?? **still loving youuuuuu .. yeyeaaah .. aku nak ajar nenek buat trade mark  rocker \m/  la lepas ni !! Hahahaha dulik aaa . Bukan simbol lucah pun ..eleh


ok  nek .. kita lah bintang !! Hahahaha Bytheway Rocker Ella tu dengan mama aku pun muda lagi  mama aku tau ..aa.. oklah beb ,abang Deen nak gerak dah tu ..aku switch off data ! Dan aku start mereput aa kejap lagi ..ermm sedih


#aku duduk kampung ni just share hotsport abang Deen , itu arahan mama kat aku . So aku follow kan jelah beb , sebab nak amek hati  mama ..ermm .. dia .. orang rindu  *nangis*



Comments