Skip to main content

MOVE ON SEORANG GIRL

Beware beb  , bila  girl kau said she want to move on , ada beberapa perangai pelik dia yang korang perlu amek kira. Aku beritahu je , jangan nanti tiba masa , kau bingung apa salah kau , girl friend kau berperangai lain macam je semenjak 2 menjak . Aaa.. kalau kau nak cam perangai tu , meh aku beri contoh , antaranya ..


Masa ni , kau hadiah kan bulan dan bintang ke , rumah banglo besar stadium  Bukit Jalil ke ,
emas  berlian  penuh satu badan ke , kau campak dia kelautan duit ke , kau belikan dia  pakaian 5 buah shopping mall  sekali pun , memang dia dah tak care dah . Masa tu aku rasa kaulah lelaki paling teruk di Malaysia ni merana sebab duit kau langsung tak laku  dan tidak dipandang oleh insan paling kau sayang .. hahahaha padan muka  kau , buat perangai tak beringat , nah ! Ni makan dia  !

Aaa .. ni lagi teruk doe ! Kau layan lah 10 orang ratu cantik ke , ratu kebaya ke , ratu kolam renang ke , artis k-pop ke , dia tak kan jeles dah . Kau try bonceng Nora Danish ronda kampung naik motor depan dia  ? Dia buat derk je cari uban emak dia atas tangga rumah depan anjung . Masa tu kau nak tayang apa pun dia tak jeles doe .. hahahaha kau nak meraung ??  Tak payah la , membazir suara dan air mata kau je beb. Masa tu better kau try contact semula ex kau yang dah clash 2 ,3 tahun lepas . Hahahaha ok tak idea aku?

Aku kenal sangat perempuan ni sebab tu aku berani cakap .  Masa dia sayang , seko nyamok pun dia tak beri gigit kau , tapi bila dia cakap , i need to move on , harimau malaya gigit kaki kau  pun dia buat tak tau je , hahaha jangan perempuan yang gigit  , aa memang kena sepakkan dragoon  ball 7 pusingan la jawab kau . Sure ?? Of kos aku sure la , aku pernah tengok drama melayu macam ni dulu-dulu . Hahaha  so sekarang hati-hati k , perangai perempuan sangat pelik ,lebih-lebih lagi when she need to MOVE ON ~ and when she mereput macam aku ni aa .. bhahaha wat derk je sudaa lew bro .. adoiyai bhahaha

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx