MOVE ON SEORANG GIRL

Beware beb  , bila  girl kau said she want to move on , ada beberapa perangai pelik dia yang korang perlu amek kira. Aku beritahu je , jangan nanti tiba masa , kau bingung apa salah kau , girl friend kau berperangai lain macam je semenjak 2 menjak . Aaa.. kalau kau nak cam perangai tu , meh aku beri contoh , antaranya ..


Masa ni , kau hadiah kan bulan dan bintang ke , rumah banglo besar stadium  Bukit Jalil ke ,
emas  berlian  penuh satu badan ke , kau campak dia kelautan duit ke , kau belikan dia  pakaian 5 buah shopping mall  sekali pun , memang dia dah tak care dah . Masa tu aku rasa kaulah lelaki paling teruk di Malaysia ni merana sebab duit kau langsung tak laku  dan tidak dipandang oleh insan paling kau sayang .. hahahaha padan muka  kau , buat perangai tak beringat , nah ! Ni makan dia  !

Aaa .. ni lagi teruk doe ! Kau layan lah 10 orang ratu cantik ke , ratu kebaya ke , ratu kolam renang ke , artis k-pop ke , dia tak kan jeles dah . Kau try bonceng Nora Danish ronda kampung naik motor depan dia  ? Dia buat derk je cari uban emak dia atas tangga rumah depan anjung . Masa tu kau nak tayang apa pun dia tak jeles doe .. hahahaha kau nak meraung ??  Tak payah la , membazir suara dan air mata kau je beb. Masa tu better kau try contact semula ex kau yang dah clash 2 ,3 tahun lepas . Hahahaha ok tak idea aku?

Aku kenal sangat perempuan ni sebab tu aku berani cakap .  Masa dia sayang , seko nyamok pun dia tak beri gigit kau , tapi bila dia cakap , i need to move on , harimau malaya gigit kaki kau  pun dia buat tak tau je , hahaha jangan perempuan yang gigit  , aa memang kena sepakkan dragoon  ball 7 pusingan la jawab kau . Sure ?? Of kos aku sure la , aku pernah tengok drama melayu macam ni dulu-dulu . Hahaha  so sekarang hati-hati k , perangai perempuan sangat pelik ,lebih-lebih lagi when she need to MOVE ON ~ and when she mereput macam aku ni aa .. bhahaha wat derk je sudaa lew bro .. adoiyai bhahaha

Comments