PEMANGKIN UNTUK ON OFF



Beb!
 Aku pegang kata - kata ini sebagai pemangkin semangat aku yang kejap on ,kejap off tu.




Part senyum tu aku kena kawal la kot ,takut kang salah send senyum , tetiba kena serang dengan bini orang .. hahaha kopak kepala aku kena tibai nanti doe .

Kalau part doa tu , ofkos lah aku rajin buat sebab mana kena charge kalau berdoa beb ,gst ke ,cukai jalan ke semua zero ,hahaha

Sedekah ? Senyum pun sedekah kot. Lain-lain tu ada lah aku isi kat tabung yang selalu aku jumpa kat shopping kompleks . Eh !!  Hahahaha mace hare

Menyayangi ? part ni aku suka sebab .. sebab .. sebab dah sayang kot ..takkan sebab lain pulak..


adoiyai .. jom makan !! Entah kali keberapa untuk harini aku pun dah lupa aa beb . Haish .. apa si Fatin bubuh dalam ubat aku ni sampai aku makan dah macam orang kebulur ni ek?? Peh .. pecah juga perut aku malam ni . Memang aa rezeki tapi melampau noh ni kot ? Ok lah ,nak teman mama aku makan jap ea. Lepas isyak lepak bengkel tau ..kikikih

Comments

anakjawe said…
senyum, senyum selalu.. mkn pn selalu gk.. :)
Yenda Ixati said…
Makan selalu ni sb terjerat beb .. fatin kenakan guwa aa hahaha kuaja toii