PESÀNAN BUAT FOLLOWER BLOG INI






Assalamu alaikum ..

Abang ,kakak dan kawan -kawan followers . Bila saya  tengok ramai yang follower blog ni adalah otai-otai dalam dunia blog , so harapan saya yang  setinggi gunung ni , saya panjat kan harap sangat kakak2 , abang2 , uncle2 ,auntie2 , maafkan saya if my idea too keterlaluan dalam menulis entri pada blog peribadi ni . Maybe kalian follow blog ini , disebabkan hasil kerja aruah my sis , Lyenda yen or  Dinda ixati .. kalau dia memang la saya respek ,ayat dia memang awesome dan cool je , but lepas saya ambil alih blog ni , if  saya ada buat  silap , terkasar bahasa , nampak macam kurang ajar tu ,  ampun k , idea ni kekadang datang macam hujan ,mencurah2 dan tak dapat ditapis oleh kudrat saya yang tak berapa nak straight ni ! Kikikih


Apa pun , thanks so much sebab sudi baca idea budak atas umur ni . Saya dah  masuk 20 tahun ye. Bukan macam budak2 test market tu . Belum pun akhir baligh , tapi dah mengatal .eh.. hahaha  kalau followers semua nak tahu , idea gila2 saya ni , lepas  je published 10 minit dah review 14-15 times . Syukur sangat-sangat kan.


Dan  pastinya aku tak pernah terfikir sampai kayak gitu dong sambutan kalian atas hasil usaha aku ini ,mekasih banget yaa.. hahahaha orang gila selalunya gak pernah bilang yang dia gila kok . Dan aku yakin yang aku masih waras .. hahahaha yang penting happy ..asyiiikkkk ~ layan lagu yok !

Comments