TAK SAYANG DAN TAK MANJA LAGI


Wey malam dah ni .. hahaha aku cakap nak tidur tadi kan , padahal tak pun , aku nak melayan Fatin yg baru balik dari dating ni membebel  cerita pasal bf dia  . Haish tau la kau ada  bf , hari- hari boleh dating . Tak macam aku .. ermm

Korang sure tahukan pasal  blog aku dah tukar link ? Masa firstime buat dulu ,nama link dia Ehakusayangkamu.blogspot.com lepastu ditukar kepada ehmanjaku.blogspot.com dan lepas aku yg uruskan , no more sayangku ,no more manja ku dah ! Langsai !!  Terus masuk link awekbengkel.blogspot.com . Aa..amek kau !!   Terus brutal k ! Hahaha

Ada cerita lawak aa jugak lepas aku tukar link ni kan ,  ada ramai kawan-kawan akak fikir aku lesapkan blog akak ni . Peh gila ! Mana bisa dong ah !  Nilah hasil kerja akak aku yg aku rasa seakan aku sedang bersembang dgn dia . Bila aku baca post dia yg lepas-lepas tu , macam  dia ada kat sebelah aku membebel . Ermm .. rindu pun bertandang ..peh sebak sey


Paling lawak Zaid lah . Sampai merajuk tak nak on line lagi bila cari blog tapi tak jumpa . Bhahaha . Dia pm aku tanya pasal blog .aku cakap ,dah takda !!  Nangis  budak bantut tu hahaha tadi sorang lagi pemuja rahsia ..siapa ? Ada lah .. dia pun tercari cari blog ehmanjaku . Aku cakap dah delete sebab malas nak handle . Kesedihan melanda di riak tulisannya . Kikikih . Sorry beb ,aku kan suka sakat orang . Tu sebab  bf sendiri pun  lari dari aku .. huarghhh .. sedih doe ~~



Comments

anakjawe said…
ha ah kn.. org kne sakat la mlm td.. ��
Yenda Ixati said…
Rileks aa beb, kan dapat jugakkan cari walaupun da nak nangis bila ckp blog da delete ..hihihi




Btw ..tq guys sebab sudi melepak sini utk lepaskan rindu2 lu ! Guwa lindu guwa dok diam2 je wei hahahaha! \m/
anakjawe said…
wa klau rndu xbleh diam beb, smua kne stalker nnt.. aaa
Yenda Ixati said…
Hahaha jgn memain beb , ter stalker bini org nnt ..aaa bahaya tu 😅
anakjawe said…
haha.. lariiikk..