Skip to main content

TAK SAYANG DAN TAK MANJA LAGI


Wey malam dah ni .. hahaha aku cakap nak tidur tadi kan , padahal tak pun , aku nak melayan Fatin yg baru balik dari dating ni membebel  cerita pasal bf dia  . Haish tau la kau ada  bf , hari- hari boleh dating . Tak macam aku .. ermm

Korang sure tahukan pasal  blog aku dah tukar link ? Masa firstime buat dulu ,nama link dia Ehakusayangkamu.blogspot.com lepastu ditukar kepada ehmanjaku.blogspot.com dan lepas aku yg uruskan , no more sayangku ,no more manja ku dah ! Langsai !!  Terus masuk link awekbengkel.blogspot.com . Aa..amek kau !!   Terus brutal k ! Hahaha

Ada cerita lawak aa jugak lepas aku tukar link ni kan ,  ada ramai kawan-kawan akak fikir aku lesapkan blog akak ni . Peh gila ! Mana bisa dong ah !  Nilah hasil kerja akak aku yg aku rasa seakan aku sedang bersembang dgn dia . Bila aku baca post dia yg lepas-lepas tu , macam  dia ada kat sebelah aku membebel . Ermm .. rindu pun bertandang ..peh sebak sey


Paling lawak Zaid lah . Sampai merajuk tak nak on line lagi bila cari blog tapi tak jumpa . Bhahaha . Dia pm aku tanya pasal blog .aku cakap ,dah takda !!  Nangis  budak bantut tu hahaha tadi sorang lagi pemuja rahsia ..siapa ? Ada lah .. dia pun tercari cari blog ehmanjaku . Aku cakap dah delete sebab malas nak handle . Kesedihan melanda di riak tulisannya . Kikikih . Sorry beb ,aku kan suka sakat orang . Tu sebab  bf sendiri pun  lari dari aku .. huarghhh .. sedih doe ~~



Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx