T.Q USTAZ




Insya allah ustaz  i follow what u said then.. bythe way suara ustaz sedap aa time nyanyi shortcut-shortcut  tu . Orang pun layan gak ceramah ustaz ni kat tv or kat u tube . Bukan gedik nak kawin or apa aa kan but , orang sesaja nak cari ilmu , nak tambah ilmu .Kot nanti dah ehem-ehem .. apa pun tak reti . Dah tu hidup asyik nak menyusahkan en suami . Err.. mr Sumail ?? Pakistan ? Omen .. nahe..nahe hahahaha hindustan terus derr

And ya Allah .. 1001 harapan aku , selagi aku hidup ni , tak mau lah ada orang dok benci aku , sebab aku tak reti deh benci membenci orang ni . Kalau sakat orang tu kerap aa jugak . Apalah hidup nak serius sangatkan . Macam bukan orang je kalau 24/7 asik nak serius . Alien pun reti melawak doe . Nak caya ye percaya ,tak nak sudah .

Ustaz .. thanks so much untuk perkongsian ilmu . Orang dulu sekolah agama  ,darjah enam je last , tu pun final exam tak dapat markah mables ,so tak berpeluang nak masuk sekolah "khas" .. kalau tak , sure orang ni dah jadi ustazah rocker gitew . Adoi suka sangat perasan kan ..erm..ermm..

Comments