Skip to main content

BAILEY JAMES




Beb .. semalamkan someone ada send  direct message kat twitter aku .  Firstly aku just replied macam biasa la ,hi dan thank you sebab dia dah follow twitter aku . But malam ni . Bila  berpeluang  dengan masa free 200% , aku  masuk semula dalam d.m tu , aku tengok link dia beri . Hahaha  rupanya shes sorang young girl yg berusia 12 tahun , and she is a singer !  lahai budak kecik lagi doe . Aku ingatkan emak orang dah . Kalau tengok muka ,dah macam  budak lepasan STPM kalau kat Malaysia ni . Haish .. tak percaya ?tengok je  pic ni ..yes or not cakap aku ?


She is Bailey James , 12 years old . Most info kat Baileyjamescountry.com

And korang boleh search google or youtube kalau nak layan lagu country dia . Not bad  la  . Dia boleh pergi jauh kalau dia rajin dan displin  kan diri dia  . Sebab dia seorang pelajar . Kalau kat  Malaysia , ambil upsr budak ni hahaha .  Aku minat country songs? Ermm .. boleh lah sometime kalau nak layan mata sebelum mimpi  indah  lolz .. tapi biasanya aku layan  suara Misyhary Rashid je dan tidur aku pun tambah lena  huhu





Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx