DEMI LOVATO vs MIEYA LOVATO


Hi there !

Ahha minah mana pulak kali ni ? Kalau korang nak kenal shes Demi Lovato . Penyanyi jugak macam aku  .eh ! Hahaha aku bukan penyanyi deh . Aku penyakat  kawan -kawan je . Apa hal Demi Lovato jadi tajuk post aku malam ni ?


Sebenarnya  beb ,jalan hidup beliau ni sepesen je macam jalan hidup aku ni.  Dia nakal ,aku pun nakal . Dia cederakan dirinya dengan  potong lengannya kerana kecewa  , but aku  ..aku .. wenggg..wenggg je sampai  kemalangan sebab frust . Hahaha gilers kan ! Zaman otak mereng memang  hodoh perangai kan beb . Aduiyai .. manalah silapnya kan . Hahahaha cover kesalahan  je ni !

Beb , cakap pasal Demi  lovato ni , shes dulu gemok girl and now ,korang tengok how cute she is . Ok ,like  as aku , dulu memang lah aku cubby tang semua sudut but now ..perhhh aku intai badan sendiri kat cermin pun  dah meleleh air liur ni habaq hang hahahaha

Aku petik nama  Lovato  ini sebagai nama gabungan aku dan dia kat twitter ! How sweet  kombinasi nick name tu ! Hahaha  just for  motivasi semangat je  doe , tak lelebih pun . Sekarang  beliau dah bangkit dari zaman kejatuhannya sebelum ni . Dan tengah popular dengan lagu Confident !  so aku memang kena lebih confident start now !

By the way  aku lebih layan suara dia dalam lagu believe in me  !!  Nice voice ,nice  song !!  search google  Demi Lovato ada banyak kisah dia yang  dikongsikan dalam tu.


But, as a muslim ,  sejujurnya aku tetap puja suara  Misyhary Rashid  forever  .. hahahah  aaa ..marah ..marah ..! 

Comments