JADUAL BERUBAH



Assalamualaikum beb ! Lagi 3 minit 12 tengahari . Morning  guys !

Weak doe  aku harini , semalam class habis jam 6 :30 pm , sejak nak final exam ,madam  tu berminat sangat nak balik lewat . Hubby dia tak cari ke ek ?? Aku yang dah macam cacing kepanasan dalam class tu sampaikan hilang fokus .  lastly masa azan maghrib kedengaran aku baru je sampai simpang nak masuk rumah makcik  .

Harini  class  petang . Sebelum jam 3 petang aku dah kena ada dalam wad . Sekarang ni pun nak siapkan assignment dah mamai  dah  .malam  tadi dah la tidur lewat pagi . Kalau  tak silap ketika bacaan tarhim di masjid aku baru lelap . Subuh ??   Aku " cuti "  . Hahahahah  apa sey ?? Sila abaikan  jelah  .

Perh seriously lesu beb .. nak nangis pun ada ni  ermm . Hari pertama jadual aku di ubah  !



2 comments:

anakjawe said...

gud luck exam.. do your best

Yenda Ixati said...


Insya allah beb .. thanks \m/