MENYA NYAH DIKOTA SINGA


Assalamualaikum

Beb , aku dah sampai seberang tambak Johor ni . Mana lagi kalau tak Kota Singa . Lama dah aku tak datang sini ,lepas aku terminated dari kerja partime kat sini bulan Jun lepas . Jun , julai ,ogos ,september and now oktober ! Peh tragedi oktober lah ni kan !

Hahaha menya nyah **

Perempuan ni , kalau tak kuat berangan sure  dia kuat menya nyah ! Yes or not ? Err .. hahaha no komen sebab  nanti perempuan sebelah aku ni cubit aku  la pulak  .. psst .. psst Fatin ada kat sebelah aku ni wei .. pengkid yg dah expired tu laa .. Hahahaha

Harini perginya aku ke Singapore ni atas sebab nak jumpa makcik aku aaa , rindu dah kat orang tua sorang ni , dan aku nak lepak dengan  abang sepupu aku *along  dan adik pastinya dengan adiknya sis Dhia  . Dulu aku satu tempat kerja dengan along ni la . Anak bujang tunggal makcik yang  berusia 26 tahun ! Handsome siot  ! Hahaha Fatin cakap tadi .. gedebak gedebuk j├ántung aku tengok muka along ko tu beb , dia punya senyum dah buat aku melayang -layang .. hahahaha Fatin punya menyanyah tak boleh blah betul aa !!  Haish .. dah ada bf pun boleh melayang-layang tengok lelaki lain,apa sey kau ni beb !   Iman rapuh noo aaa .. hahahaha kan dah kena setepek  dengan aku .

Beb , sebenarnya pada akulah , lelaki tu nampak handsome jika dia  :

Penyabar
Rajin berusaha  untuk masa depannya
Tak mudah  putus asa
Menegur kekasih nya jika perempuan tu buat silap
Menegur dengan cara tersendiri untuk menjaga hati
Tidak meninggikan suara kat perempuan
Hormat orang tua
Jaga waktu solatnya

nah ! Korang ada tak ciri seperti kat atas tu beb ? Kalau ada ofkos lah korang lelaki handsome semalaya . Hahaha  tapi along aku ni lelaki idaman se Singapura !
 haish ..





Comments