SELIT- SELITKAN SIKIT



Assalamualaikum


Moment paling sweet ialah detik-detik indah masa bercinta , tapi lagi sweet kalau couple tu tak perlu nak masukkan dosa dalam tempoh  percintaan tu . Jarak bukan halangan untuk tambah sayang . Saling lengkap melengkapi amat perlu . Maksud melengkapi pada aku ialah ,kalau bf  tak perihatin pada ilmu akhirat ,gf jangan segan nak tegur atau nak ajar . Dan kalau gf tu tak reti nak tutup aurat dengan sempurna , bf elok tegur baik-baik cara penutupan aurat  sempurna bagi orang perempuan .  Dan akhirnya sikit demi sedikit ,masing -masing dapat ilmu yg tak tahu atau  ilmu yg  telah diabaikan . Peh sweet siak !

Beb.. selain korang beri dia ayat " muah ciked " korang boleh jugak  selitkan untuk dia bacaan  doa sebelum tidur . Hahahaha ghindu suara itu sey ~ tapi masa terhad sey ~


bytheway for Johorean student ,esok sambung cuti jerebu 2 hari sey. Yey !!


Ok la ..lepas maghrib aku nak keluar ni , nak jumpa Rania Steward , my Singaporean  kekasih gebu hahahaha . K lah beb , offdata !

Comments