Skip to main content

SELIT- SELITKAN SIKIT



Assalamualaikum


Moment paling sweet ialah detik-detik indah masa bercinta , tapi lagi sweet kalau couple tu tak perlu nak masukkan dosa dalam tempoh  percintaan tu . Jarak bukan halangan untuk tambah sayang . Saling lengkap melengkapi amat perlu . Maksud melengkapi pada aku ialah ,kalau bf  tak perihatin pada ilmu akhirat ,gf jangan segan nak tegur atau nak ajar . Dan kalau gf tu tak reti nak tutup aurat dengan sempurna , bf elok tegur baik-baik cara penutupan aurat  sempurna bagi orang perempuan .  Dan akhirnya sikit demi sedikit ,masing -masing dapat ilmu yg tak tahu atau  ilmu yg  telah diabaikan . Peh sweet siak !

Beb.. selain korang beri dia ayat " muah ciked " korang boleh jugak  selitkan untuk dia bacaan  doa sebelum tidur . Hahahaha ghindu suara itu sey ~ tapi masa terhad sey ~


bytheway for Johorean student ,esok sambung cuti jerebu 2 hari sey. Yey !!


Ok la ..lepas maghrib aku nak keluar ni , nak jumpa Rania Steward , my Singaporean  kekasih gebu hahahaha . K lah beb , offdata !

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx