STILL LOVE AND STILL AWAKE



Assalamualaikum

Sebenarnya aku dah janji dengan kesayangan nak tidur awal malam ni . Dalam pukul 12 am  , then  11.30 aku dah logout semua laman sosial dah . Tapi maybe disebabkan sejak kebelakangan ni aku kerap sangat jadi burung hantu , and now , mata aku langsung tak mau pejam .. adoiyai acane tu ek ?  Takkan nak kena anu dulu mata ni  .. erm siut jek , apa sey ..


Beb .. asalnya aku ni bagai pungguk rindukan bulan , tapi aku cover je hati dan perasaan , sebab aku dah janji tak nak kacau dia dan privacy dia waktu -waktu macam ni .. peh  mata berair , ada orang kupas bawang le pulak malam ni .

Its 2.20am in the morning  ,  and  still loving you

No comments: