SUASANA MALAM



Malam ..

aku rindu suasana itu .


Bersembang dgn kesayangan , gaduh2 manja , merajuk  , gelak , merepek-repek , sembang pasal masa depan dan macam2 isu suka duka  sampailah ke awal pagi .. tapi tu dulu . Masa tu aku free 400% ! But now bila  dah jadi student . memang berkepit dengan buku2 ,nota2 dan asignment  lah 24 jam kecuali bedtime .

Mana kesayangan ? Erm .. dia ada kawan2 ,  ada family ,  ada kerjaya  ,kot sekarang ni dia busy dengan semua antara itu .  Moga Allah rahmati dia sekeluarga , bahagia , aman  dan damai biarpun tanpa aku lagi disisi . Insya allah .


Good night my heart . Happy without me  right ? :)

6 comments:

herry ace said...

:'( no im not...

herry ace said...

xlarat da ni nk kupas bwang dri ptg smlm.. smpai la skrg..

herry ace said...

:'(

Yenda Ixati said...

tak malu nangis .. huh !

herry ace said...

biaa aa..

Yenda Ixati said...

Haha buruk deh