HAPPY DEWALI



Happy dewali untuk semua kawan -kawan blogger yang beragama  hindu  atau pada semua yang menyambutnya . Aku tak dapat pulang ke kampung raya tahun ni sebab aku sedang berjuang demi masa depan di luar tanah air ni . Ceh .. macam kerja teruk gitu kan hahaha untuk saudara mara , sahabat handai , rakan taulan , dan untuk kesayangan , kalau makan maruku , tosei , kambing baryani tu , jangan kau lupakan aku  . Ermm ..sebak*

Beb ! Final exam habis sudah !  Free ? Idok le  ,mana ada menuntut ilmu ada masa untuk free . Dalam waktu terdekat ni  aku diarah luangkan masa bersama pesakit-pesakit tersayang diwad termasuklah hari cuti ni .  Hahahaha well  , this is call tanggung jawab and i love this ! Amal jariah jugak ni doe . Bersangka baik ea sayang ? Hihihi biasa dia ni ...aaaa


Pepagi dah cari buah hati diseberang laut  . Ermm namun hanya sia-sia bila ombak rindu hanya  memukul pantai sekadar 100 jam sekilometer .  so slow , aku tak tau kenapa ,dia ada tapi macam tiada .

Oklah  ini hanya mukadimah selepas aku lama tak  repair otak di blog ni . Apa pun  , bagi yg sedang bercuti , selamat bercuti , kepada yang bekerja ,selamat bekerja , kepada yang tetiba senyap tu .. " saya sedang merajuk ni ..aaa "


Miss u ..

Comments

Anonymous said…
awak mane awak pergi?
ramai orang tanye2 pasal awak

by :wanjawa
anakjawe said…
miss u too.. hahaa.. bru naik darat ni dri laut..
Yenda Ixati said…
Ada ..tapi da jauh :'(
Yenda Ixati said…
Jangan memain beb ..aa haha
anakjawe said…
mne ade.. ini serious, ini serious (lagu wonderpet) haha
Yenda Ixati said…
Hahaha mengarut aa