HADIAH HARILAHIR

Petang ..

Aku ambil cuti sakit selama 2 hari sejak semalam.
Entah dugaan apakah kali ini,
aku diserang sakit kepala yang melampau.
Kata doktor bukan migrain . Ah pening mikir doe..
Bertambah sakit kepala aku ni.
Ubat!?! Ok ..
makan ubat jelah jalan penyelesaiannya.

Settle!

Beb.. besok birthday arwah akak yang ke 25 tahun. first time kami tak sambut dengan nyanyian Allah  selamatkan kamu.  Atau potong kek.  Atau akak belanja makan malam,   atau tengok wayang . Atau pergi karaoke.  Semua tidak untuk kali ni.  Malam ni aku nak baca kan surah yasin  , tahlil buat arwahnya . Kata mama,  mama pun ade buat tahlil di surau kat area taman aku. Erm  itulah sambutan hari lahir akak untuk yang ke 25 tahun ini.
Hanya bacaan  yassin dan tahlil berserta doa..


Selamat hari lahir kak..orang sayang akak  :'(



Alfatihah.. 

Comments

Muhd Zaid said…
Aminn..alfatihah for kak lyen..hmm
anakjawe said…
semoga roh nye dicucuri rahmat dan ditempt kn dlm kalangan org yg beriman.. aamiin... :'(