Skip to main content

KISAH BUDAK PIZZA



Mereput ni beb !
Hahaha nak nangis pun buang masa dan airmata je kan.
sebab bukan ada yang boleh pujuk aku pun.
Dalam bilik ni just ada cicak 2, 3 ekor.
Yang aku tengok macam jalinkan cinta 3 dimensi je ni
hahahhahaha apa nak jadi dunia ni,
Bukan manusia je curang,  cicak pun boleh curang..
**kurang ajar sungguh **

Ermm  tapikan sebenarnya bukan selalu pun aku mereput macamni..
Malahan tiap masa..  hahaha  seriusly bosan doe.


Er.. kalau dah kawin lain lah kan. Bosan-bosan pun tengok hubby golek-golek lepas balik masjid,  boleh jugak join menggolek sesama dia..  hahaha  ni  pandang kiri dinding,  pandang kanan dinding,  pandang depan?  Screen tablet jek..

Hahahaha seyes bosan habaq hang!!

Niat dihati nak tolong mama kat dapur  .. rupanya mama cakap :

kita tak payah masak harini,  mama letih sebab masak untuk kenduri malam tadi,  so. Mama dah call budak pizza,  lagi 30 minit. Sampai lah tu..  aduhhai pasal la mama tak cakap nak call budak pizza.. kalau tak orang boleh tolong  call kan..

Hahahaha ulat bulu merenyam sudah..

Haritu aku call budak pizza  lagi lawak doe..

Mulanya  center yg jawab ..dia panggil aku  *Puan*
peh bangga siak kononnya dah kawin..hahahaha
lepastu  budak pizza (lelaki )  yang nak hantar tu call aku
Tanya lokasi panggil aku  *cik* ..
lepas tu call lagi tanya mana rumah.
Lepas tu call lagi cakap tak jumpa rumah yg ikut alamat aku beri kat dia.
Last call dia cakap.. ermm save no saya jika nak pesan pizza lagi ye.


Hahahaha nampak tak??
Nampak tak permainannya??
Aku dengan bangganya jawab ok..k thanks..
Then bila dia dah sampai depan pintu hostel..
Aku suruh mak guard ambilkan.
Aku bagi mak guard 1 kotak sebagai upah  sebab menyamar jadi aku..
Hahahaha

Makan regular box sorang-sorang..
24jam aku tak makan nasi lepastu hahahaha..
Alhamdulillah..terima kasih  budak pizza.
Layanan awak sangat istimewa sekali.
Thanks to mak guard jugak.. hihihi

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx