LIMITED OF SABAR


Beb..  nampaknya aku layan twitter je la sampai lebam lepas ni.
Usah kau tanya kenapa mia kenapa?  
Hahaha sebab aku pun tak pasti kenapa dan kenapa doe!
Tadi nak tergelak bila aku baca tweet sorang hamba allah ni..
ayat dia serupa macam perli aku doe!
Sumpah siut.. aku terasa giler tuuu Hahaha

Kau baca la ni beb!! huh!   Deep siakk!!

***bila orang tanya,  "best ke twitter? Macam tak je".

Best, untuk orang yang takda siapa siapa nak ws macam aku ni. Kau apa tahu ..***

Hahahaha ni lah ayat aku kalau  member aku tanya pasal aku dan twitter.  cakap  banyak pun tak guna lagi doe,  kalau dah kat fb bosan ,  kat wechat bosan,  whatsapp dah diarah uninstall,   nak stalker instagram takda,  kau duduk tempat aku doe..  then kau feel apa yang aku rasa beb.!!  dalam bilik ni aku dah mula nampak asap dah ni..

Jangan tanya kenapa !
Tapi kau pasti tau sebab apa kan?
Ermm Sabar  aku limited doe..aku risau..



Comments

Muhd Zaid said…
Hey !!! Sabar je lah !!! Sabar tu kan sebahagian dari iman !!

*ustaz cina*
Mia Izarra said…
Ustaz??
Playboy ada aa kau ni beb..Hahahaha
Muhd Zaid said…
Playboy dan beriman..huhuhuhu

*harap maq baca komen ni*