TENDANGAN KESELAMATAN



Beb !!
Sejak kes  tangga  shopping mall banyak buat  kemalangan , aku tergerak nak kongsikan tips bila mana korang ada masaalah masa sedang guna tangga tu . Tips ni pun  aku jumpa kat facebook  . Entah  betul atau tidak function dia ,aku belum try lagi sebab aku lama dah tak pergi mall , tak pergi  shopping . korang tu kalau nak try , nanti kaki tu rajin-rajin lah terajang tepi tangga tu ea .. hahaha jangan kaki bengkak sudah la

Semoga tips ni bermanfaat !!









Comments