AKU DAH MALAS



Petang  beb ..

Aku baru balik dari  bilik kuliah . Letih..lesu.. longlai seluruh badan. 2 hari ni aku ada januari test . 2 hari juga aku perah otak untuk pelajaran januari 2016 aku disini..2 hari juga aku  dapat melupakan semua aktiviti yang  mengganggu jiwa dan perasaan . hope kalini aku bebas dari semua hal  yang mengusutkan minda. Taknak da aku fikir hal yang tak mampu aku handle .malas da nak gaduh. Nak salahkan orang itu , orang ini. Malas da nak sakitkan hati sendiri dengan bercakap yes..aku ok..padahal hati sakit .

K..aku da malas untuk semua . Malam ni just nak call mama tersayang. Adik E yang dirindui .ayah yg selamani  merupakan lelaki pertama tempat aku bermanja ..

Aku kena tahu , tujuan apakah aku kemari. Yes ..ingat tujuan kemudian fokus. Yang sering mengabaikan tu .abaikan je terus agar hati tak sakit selamanya .



Comments

anakjawe said…
fokus2.. kejar target utama dlu..