ANGAU PUNYA HAL


Malam .. aku baru balik dari kelas . Kelas ?? Kelas apa je memalam ni mia oi . Ahha kelas buat  bulan dan bintang . hahaha  alhamdulillah Dunia belum berakhir .dan aku masih lagi bernafas . merepek kejap sebelum tidur  ..

Bulan itu bulan cinta ??
Bulan itu bulan kita ??
Hahahaha  i dont know la how to say .
But ayat yang layak aku beri ialah   " budak tengah Angau"  tahniah brother , sister !! But pihak perempuan still sorok dari aku  eakkk ??? Hahaha namun sportingnya pihak lelaki  , bila dia dah buat Pengakuan kat aku ,

 " ye aku suka dia "
" Shes my super woman "
" aku respect kat dia "
" aku akan cuba tak bagi dia bersedih"

Huhuhuuuuu ngam la !!!

Itulah ayat orang dilamun cinta . Apakah ini benar ?? Kita tunggu dan lihat .  Aku tak kisah kalau kawan aku dilambung ombak cinta . Yang aku kesah  Amirah dah berjaya buat aku kecut perut nak keluar rumah selama beberapa hari . masa dengar dia merayu dalam voice whats app aku bayangkan penculik tu dah ada dalam bilik aku dah !! Macamnya dia nak tangkap aku bukannya Amirah !!!  debo-debo sey jantung aku !! First time tu siap gigil jari aku ni nak high kan volum speaker handphone ni.

Grrr .. rupanya aku dikencingkan . Sampai hati kau Amirah .. nak nangis akak bila dapat tau kau tipu kita orang seMalaya ni  .adoiyaiii kejamnyaaaaaaaa !! Dosa Amirah Dosa tu !!!! jangan buat selalu doe  !  paling yang buat aku geram ..dia menyedap angau kat Selangor ..Johor punya nama  jugak dia sudah kasi burukkan kahkahkah siut je kau duhai Amirah !!

eh ehem ! jap iklan :


Kau abaikan dia ?

Tak ..aku bagi dia peluang nikmati hidup tanpa aku sisi

#AKUawekRARE

Siapa awek rare doe??

Aku la siapa lagi hahahahaha