ANGAU PUNYA HAL


Malam .. aku baru balik dari kelas . Kelas ?? Kelas apa je memalam ni mia oi . Ahha kelas buat  bulan dan bintang . hahaha  alhamdulillah Dunia belum berakhir .dan aku masih lagi bernafas . merepek kejap sebelum tidur  ..

Bulan itu bulan cinta ??
Bulan itu bulan kita ??
Hahahaha  i dont know la how to say .
But ayat yang layak aku beri ialah   " budak tengah Angau"  tahniah brother , sister !! But pihak perempuan still sorok dari aku  eakkk ??? Hahaha namun sportingnya pihak lelaki  , bila dia dah buat Pengakuan kat aku ,

 " ye aku suka dia "
" Shes my super woman "
" aku respect kat dia "
" aku akan cuba tak bagi dia bersedih"

Huhuhuuuuu ngam la !!!

Itulah ayat orang dilamun cinta . Apakah ini benar ?? Kita tunggu dan lihat .  Aku tak kisah kalau kawan aku dilambung ombak cinta . Yang aku kesah  Amirah dah berjaya buat aku kecut perut nak keluar rumah selama beberapa hari . masa dengar dia merayu dalam voice whats app aku bayangkan penculik tu dah ada dalam bilik aku dah !! Macamnya dia nak tangkap aku bukannya Amirah !!!  debo-debo sey jantung aku !! First time tu siap gigil jari aku ni nak high kan volum speaker handphone ni.

Grrr .. rupanya aku dikencingkan . Sampai hati kau Amirah .. nak nangis akak bila dapat tau kau tipu kita orang seMalaya ni  .adoiyaiii kejamnyaaaaaaaa !! Dosa Amirah Dosa tu !!!! jangan buat selalu doe  !  paling yang buat aku geram ..dia menyedap angau kat Selangor ..Johor punya nama  jugak dia sudah kasi burukkan kahkahkah siut je kau duhai Amirah !!

eh ehem ! jap iklan :


Kau abaikan dia ?

Tak ..aku bagi dia peluang nikmati hidup tanpa aku sisi

#AKUawekRARE

Siapa awek rare doe??

Aku la siapa lagi hahahahaha

Comments

Muhd Zaid said…
Fatin !!!! Kakakakakakaka dasar ego tinggi..baca je kat group lima orang tu...kakakakaka
Mia Izarra said…
Hahahahaha nothing to say beb .. diam2 sudah
Muhd Zaid said…
Biar di baca komen ni..kakakakkaa