AKU KEBAL



Dinner jom ..  abaikan pada tiap yang menyakiti kerana luka yang berdarah berkali - kali tu tandanya tuan punya badan memang kebal . Aku harap  hati aku dah sekebal besi waja !

Kata budak muka all out aku degil dan pesan dia tolong lah simpan degil  tu sikit. Hahahaha degil - degil aku ni aku tahu lagi nak jaga quality masa aku dgn kawan-kawan . Dengan pelajaran. Dan dengan cinta.

Tapi tu dulu. Lepasni aku jadi apa pun aku tak tau dah..redha je la. Erm -

K lah - baii


Salam sejahtera keatas kamu..

Comments