Skip to main content

AURA LELAKI TAK HANDSOME



Katanyalah kan guys .. tapi pada aku lah kan kalau dah jodoh dia dengan awek  cun , mana mampu  dia menolaknya  hahahaha takkan nak reject doe . Ni juga namanya rezeki !! Aaaa..

Walau bagaimana pun guys .. memang  reality la , lelaki tak handsome ni memang  cepat laku la .  Aku pun pelik siut . Mana kah power lelaki handsome? Lelaki sado? Lelaki terkacak?? Tercabar sey  kejantanan korang !! Kikikih apa  citer  sekarang? Kawan girls aku lagi sedap , bila dapat kenal lelaki handsome je diaorang pi gelar playboy !! Lagi tak boleh blah !! Hahaha kesian lah yang tak playboy tu kan . erm nasib  badan lah.


Guys ...handsome tak handsome yang penting setia , jujur dan tolak ansur serta paham memahami . Tiada kecurangan . Tiada  kayu tiga . Tiada  sorok rahsia . come on !! Everything  gonna be ok punyerrr ..trust me guysss ..


Aku nak tidur , kata kak Siti esok jam  4  nak ajak aku  bangun ..ada projek !!ahhaaa .. apa je lah  cik  siti wan kembang semangkok ni nak  memerojek lah kan..hahaha layan kan je guys .

Goodnight and sleep tight  dear ..

Salam sejahtera keatas kamu ..

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx