AURA LELAKI TAK HANDSOME



Katanyalah kan guys .. tapi pada aku lah kan kalau dah jodoh dia dengan awek  cun , mana mampu  dia menolaknya  hahahaha takkan nak reject doe . Ni juga namanya rezeki !! Aaaa..

Walau bagaimana pun guys .. memang  reality la , lelaki tak handsome ni memang  cepat laku la .  Aku pun pelik siut . Mana kah power lelaki handsome? Lelaki sado? Lelaki terkacak?? Tercabar sey  kejantanan korang !! Kikikih apa  citer  sekarang? Kawan girls aku lagi sedap , bila dapat kenal lelaki handsome je diaorang pi gelar playboy !! Lagi tak boleh blah !! Hahaha kesian lah yang tak playboy tu kan . erm nasib  badan lah.


Guys ...handsome tak handsome yang penting setia , jujur dan tolak ansur serta paham memahami . Tiada kecurangan . Tiada  kayu tiga . Tiada  sorok rahsia . come on !! Everything  gonna be ok punyerrr ..trust me guysss ..


Aku nak tidur , kata kak Siti esok jam  4  nak ajak aku  bangun ..ada projek !!ahhaaa .. apa je lah  cik  siti wan kembang semangkok ni nak  memerojek lah kan..hahaha layan kan je guys .

Goodnight and sleep tight  dear ..

Salam sejahtera keatas kamu ..