BACK TO OLD LIFE ??



Morning guys !!  What you feel today ?
I feel more better then before .
Hahahaha speaking london sey !!


alhamdulillah ..


Now  hidup dah kembali kepada dulu . Jadi mia yang  dulu ? Hilang akal  ke? Hahaha  takpa hilang akal , jangan sampai hilang  maruah diri  guys  . Bila kehadiran tidak dianggap itu bermakna harga diri dan maruah  kita sudah terancam  .

Aku respek kawan2 aku yang dulu . Biarpun kami dianggap anak liar oleh masyarakat sekeliling  , namun mereka semua menatang aku bagai minyak yang penuh . Peh ..rindu siak moment tu. Waktu aku form 4 sampai aku upper 6 !!  Semua  adalah  happines yang menyelubungi harian aku . Kalau aku cakap , masa tu aku tak reti nangis ,mungkin kalangan korang cakap aku nipu kan? But truly guys .. dalam tempoh hampir 4 tahun tu aku langsung tak ada rasa nak nangis . Ye menangis seperti  sekarang  ni. Kadang aku try nak ambil feel nangis tu ,tapi  memang tak boleh. Sekarang ???? Dalam senyum pun airmata aku meleleh guys . Ermm .. hati aku guys..hati aku sakit ,dia cedera parah sekarang ni ..

* mengeluh perlahan *

Guys ..hari ni aku free  500% better aku penuhkan dengan tidur . Sebab dalam tidur je aku boleh happy ,sama macam aku happy waktu aku form 4 until upper 6 tu .

Sorry guys pada yang terblocked tu , aku memang lama dah pasang niat nak block , dan sudah tiba masanya aku tunaikan hajat aku tu .

Dah benci ?? Giler kalau aku  nak benci !! Aku lahir bukan untuk membenci mahlok Allah . Aku blocked sebab aku tak nak bagi diaorang beban lagi . Aku kan hanya datangkan masaalah pada korang ..korang tak tau ke guys ??


Salam sejahtera keatas kamu ..

Comments