BIRTHDAY AYEN 17FEB






Semalam 17feb ..

Guys  tu lah tarikh birthday Ayen . Mangkok je ayen tu dia fikir aku tak ingat birthday dia ?? What the Ayen !!! Huh !! Dari tahun lepas aku dah ingat yang birthday dia 17februari  lah..hebat tak aku??? Hahahaha. tapi aku je buat tak tahu menahu sebab  pada aku hari-hari adalah harilahir untuk ayen. Hahahaha  siapa tak sayang fruitheart kan guys .

Ayen sengal !! Boleh pulak suruh aku  jawab teka teki !! Lastly teka teki makan tuan ! Hahaha amek kau !! Elok -elok aku  nak post hadiah dari luar negara ni  untuk dia yang aku beli sama mama , last minute aku ubah plan.  Hadiah tu  aku nak buat hiasan  bilik aku je ni . hahaha nasib la kan. Siapa suruh cari pasal.

Maybe tahun ni last aku wish happy birthday kat ayen . kenapa !?  Better korang tak perlu tau lah guys . semua ni permainan jiwa je. Orang lain better duduk tepi sambil  ketip kuku sudah lah. Hahahaha aku sekarang lebih kepada pasrah . Letih doe ! Letih dengan  situasi yang kadang tu dah macam nak  kena tercabut nyawa .

Aruah akak Lyen pernah dulu pesan kat aku . Kalau nak jauh kan diri dari sesaorang , jangan cari silap dia tapi cari silap diri sendiri . Ok fine !! Akulah  manusia paling bodoh sebab jadi hamba cinta seorang lelaki !!  Guys ..tu silapnya aku . Aku mengaku ~


Salam sejahtera keatas kamu ..

Comments