GANGGUAN ?Aku  ada gangguan jin  ? So sebelum aku buat andaian lebih lanjut baik aku baca info yang berkaitan isu ni .  semua yang aku dapat ni , aku  baca dari blog  orang jugak .  so lepas ni boleh la aku  buat penyelsesaian  yang aku di ganggu jin atau tidak?


Tanda ada Jin dalam badan.

DALAM KEADAAN JAGA– Selalu ternampak makhluk halus ataupun lintasannya.– Selalu berasa seperti diperhati oleh sesuatu.– Selalu terdengar bisikan/ suara/ hela nafas– Selalu ada pergerakan dalam badan.– Ada penyakit yang tak ada penjelasan mengikut kajian sains.– Selalu sakit kepala.– Selalu sesak nafas– Selalu cepat marah– Berasa marah / benci kepada seseorang tetapi tak pasti atas sebab apa, hanya berasa marah sahaja akandia.– Ada kesan-kesan cakar/ lebam pada tubuh.– Selalu berasa ketakutan.


KETIKA TERTIDUR– Kerap terjaga.– Selalu susah hendak tidur– Bercakap/ berjalan dalam tidur– Selalu mimpi lihat binatang-binatang buas dan berbisa.– Selalu mimpi kanak-kanak– Selalu mimpi bersetubuh dengan seseorang.– Selalu mimpi lemas/ banjirSekiranya ada banyak daripada ciri-ciri di atas, besar kemungkinan ada jin yang mengganggu.


Berikut adalah senarai tanda-tanda gangguan makhluk halus

a) Tanda-Tanda Ketika Tidur

:*.Susah tidur malam kecuali setelah bersusah payah.*.Mudah terjaga pada waktu malam dalam keadaan takut.*.Mimpi melihat sesuatu yang menghimpitnya lalu ia meminta pertolongan tetapi tidak berdaya.*.Mimpi buruk yang menakutkan.*.Mimpi melihat binatang seperti kucing, anjing, unta, ular, serigala, singa, tikus dan sebagainya.*.Ketawa, menangis dan menjerit-jerit ketika tidur.*.Bunyi gigi begetar/berlaga ketika tidur.*.Mimpi jatuh dari tempat tinggi.*.Berdiri dan berjalan ketika tidur.*.Bermimpi berada di tempat yang sunyi.*.Bermimpi berada di kawasan kotor, tempat sampah dan kawasan perkuburan.*.Mimpi melihat makhluk halus.*.Mimpi melihat salib atau gereja.*.Mimpi bertemu paderi atau berada di tempat ibadah mereka.*.Mimpi melihat budak kecil. Berjaga-jaga kalau bermimpi menyusui budak kecil dan kita merasakan terlalu sayang kepadanya.*.Mimpi benda tajam dan miang seperti pisau, paku, miang buluh dan sebagainya (tanda santau).


b) Tanda-tanda Ketika Jaga:

*.Sering lalai daripada mengingati Allah s.w.t.*.Hilang ingatan (Gila).*.Hilang semangat apabila sampai ketempat kerja.*.Lesu dan malas.*.Sesak nafas apabila masuk waktu asar hingga ke malam.*.Rasa sakit pada sebahagian anggota badan.*.Sakit di bahagian belakang badan terutamanya tulangbelakang.*.Lenguh sendi-sendi.*.Melihat sesuatu yang pelik.*.Ketumbuhan yang sukar diubati (kanser).*.Terasa seolah-olah memijak telur atau batu dibahagian tapak kaki.*.Mudah panik bila berhadapan dengan masalah.*.Jiwa lemah dan mudah mengalah.*.Selalu mengantuk.*.Sering pening dan perubatan moden tidak dapat mengesan penyakit tersebut*.Mudah marah dan panas baran.*.Hilang darah.*.Agresif dan bertindak liar.

C/p dari News@Feryco

Aku diganggu jin ? Tak ..sebenarnya jin yang diganggu oleh aku . jin apa yang aku ganggu ?? Ada satu jin ni . aku dah lama attack dia . Esok-esok siap la  dia ... Ermm..

Salam sejahtera keatas kamu ..


Comments

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

DOA AKU NONSTOP

QUTE GAMES