LELAKI DI CHAT BOX



Pagi tadi masa Sedang  melayan  kak Siti makan pagi - aku sempat  jugak  on wechat id pusaka milik aruah kak Lyen  tu . hahahaha well guys ... inilah lelaki bila beraksi dichat box . Maybe tak semua tapi  kira hampir kesemualah . Tengok je gambar dp yang meletop  je ..memasing dah gelabah siak !! Hahaha bytheway bukan abang bujang ni sorang yang gelabah tapi ramai  k.. ramai  hahahaha aku kejam ke ? Aku pelik ke ? Aku degil ke ? Ada aku usik family korang ? Takkan? Tapi  sorry la siapa hamba Allah yang rasa tak perlukan aku lagi  , korang boleh remove aku dari lingkaran  hidup korang . Macam hamba Allah yg pakai nama aruah akak aku kat gambar di  bawah ni.  automatik unfollow sey hahahaha lawak -lawak lah manusia ni  .





Thanks Zaid..macamni la kawan kan beb..thank you so much ..aku takkan lupa tentang apa yang kau dah buat kat dunia aku yang terkini .


Salam sejahtera keatas kamu..

Comments

anakjawe said…
nelayan sllu tgk wechat tu..
Muhd Zaid said…
Sape yang block sape dulu ??? Tanya diri sendiri dulu..tq