MELIBUR



Hi Guys ..assalamualaikum

Alhamdulillah ..demam aku dah pergi . Mana pergi ? Kelangit kah ? Kebulan kah? Kelautan kah? Aku tak tahu . Bialah dia pergi bersama rindu semalam . Siapa ?? Demam laaaaah hahaha .

Ok now free 400%  guys . Petang  takde class. Biasanya dulu-dulu waktu camni aku isi dengan melayan perasaan kikih. Taklah biasanya waktu camni aku lebih senang melibur di timeline twitter . Facebook mahupun wechat. But now  no ..no ..no .. blog ni pun sebab  laptop dah menyala-nyala depan mata .huhuhu sambil layan  movie cerita ..cerita.. cerita apa ni ek?? Hihi shhh.. aku layankan kak Siti je ni ..dia nak tengok cerita Rembat*  not bad aa - walaupun bukan cerita boxoffice .

kata kak Siti .. " melibur-libur yok .."


" okk..come on bebeh "jawab aku selamberr hihik melibur kami hanya didepan skrin laptop je guys ..tak dapat dah keluar pergi clubbing or disko ..hahaha

Guys .. dunia ni pinjaman . semua dalamnya pun pinjaman ...tu je yang aku nak ingatkan . bytheway  untuk diri aku jugak .. insya allah


Salam sejahtera keatas kamu ..


Comments