PASAL 3 HAL



Morning guys ..

Ada 3 hal yang boleh buat kita pergi dari hidup sesaorang  :

1 - bila kita sangat menghargai  kehadiran seseorang  , tapi dia tak reti menghargainya dan bila hidup dah serupa pengemis . Meminta-minta pada yang tak sudi .look like terhegeh-hegeh macam takda harga diri . So jalan terbaik . pergi dan tinggalkan dia.

2- bila tiap hal jadi isu dan masaalah pada orang lain. Benda yang boleh settle tapi kita  kena tunggu berhari. Better pergi. Angkat kaki. Kerana diluar sana ada ramai lagi manusia yang mampu menilai harga  diri  yang ada pada diri kita. yang boleh buat kita lebih dihargai dan dipandang bernilai.

3 - kau layak pergi guys when kau sudah berusaha untuk perbaiki diri . Menjadi yang terbaik untuk sesaorang tu tapi dia tetap pandang kau look like rubbish.  go away from person like this.  kau tidak layak disampingnya lagi.

Kenapa aku pilih 3sebab? kenapa aku tak tunggu 3 hari? hahahaha  kerana aku sudah bagi  dia 3 kali peluang memaafkan kesilapan dia yang sebelum ini.tapi bukan untuk kali ini. Kalini kalau nak bergurau pun aku tetap ambil serius .  Ini keputusan aku... angkat kaki dan pergi dari dunia dia. settle !! Tak payah nak berteka teki dan celarukan kepala otak lagi.

Aku pun sejak awal lagi tak nak teruskan semua ni tapi dia yang bersungguh. And now? Ni hasilnya bila aku sudah bersungguh . Good game ! oook ..thanks for everything. Takkan aku hubungi kau lagi doe. all the best !!

Salam sejahtera keatas kamu ..

Comments