TOKSID JIWA



Chill guys . Korang jangan fikir jiwa takda toksid . hahahaha apa korang fikir  badan je bertoksid ? No-no-no !  Jiwa pun ada doe !



KaLau tubuh badan , cara nak keluarkan toksid mudah je guys.  Pergi keluarkan peluh . Bergym ke , bar ke ,  lompat bintang ke , skipping or maybe jogging . But kalau jiwa bertoksid ? Better  carilah jalan yang mampu buat korang happy . Contohnya drift the bottle !! Bhahahaha kot dapat pishang muda. Rezeki jugak tu guys .. hahahaha matilah nakkk.!

Sebenarnya guys semakin kita nak jadi baik , semakin itu segala jahat  akan datang menghasut , mengoda. kadang tu bapak setan pun boleh  join the club .bhahaha adoiyai maaf guys aku over deh !!

Buang toksid jiwa dengan istighfar je  guys..simple k

Breaktime aku dah habis ni . Jom fokus kat study pulak. biarpun subjek harini sangat pishang. Hahaha  tapi  Nasib lecturer  handsome sikit dari pishang muda . lega hati  ni  guys hahahaa

Salam sejahtera keatas kamu ..







Comments