ANIME AND ME




Hi guys ..sejak kebelakangan ni * tengok pic atas tu * google plus aku agak busy ,tiap minit masuk je  message  , kalau dulu ? Haremm ..paling rajin pun Ayeen je la send message ,but tu dulu ,bukan sekarang . Mana Ayeen ? Sedang bermimpi barangkali . Ermm .. Entah aaa ,nothing to share  ..

Kawan2 baru aku memang meriah ,peramah dan rajin !! Mereka kebanyakkan  budak Jepun , Brazil dan Australia , tak lupa jugak Malaysia dan China. Tapi minat mereka  sama , thats Anime !! Arghh sudaaaa..aku terjebak siutt ... huh  !!

Tiap hari ada je group  yang  dia orang invite aku . Aku terima ?? Ahh layannnn. Bedal je  guys , asalkan semuanya mula disitu dan habis disitu . Jangan nak melebih2 sudaa... tu cara aku guys ,aku akan join je kawan2 siber ni ,but jangan over  ! kalau over??  Button block kan ada hahahaha

Apa function aku join  diaorang??? Hahahaha biar aku je tahu . Apa yang korang perlu tahu , majoriti umur diaorang standard adik2 je dengan aku  ,18,15,16,  hahahaha addoiiyaii what the Mia , feel tua ?? lantaklaa , k aa guys , aku nak golek2 jap , malam ada class sampai jam 11 pm.

Selamat sejahtera keatas kamu ..

Comments