BENDA SIMPLE



Morning !

6am waktu Malaya  , 1 am waktu  aku ! Not bad . Lari 5 jam tu dah berjaya , larikan timing aku dengan everyone out there . Dengan mama dan ayah yg kat JB . Dengan nenek dan abang Deen kat Muar . Dengan semua orang yang aku selalu lepak bila free . Now bila aku free ,mereka tidur. Bila aku pergi class , mereka dah nak balik kerja , then bila aku ajak breakfast , diaorang dah nak  makan malam ..eh  nipu je ni *  diaorang dah nak lunch la.

Guys bila kita sering ditipu atau tertipu . Korang rasa untuk  kata janji kedua atau ketiga kali tu ,korang akan percaya tak ek ?  Kalau aku memang taklah . Cukup 2,3 kali aku ditipu , kemudian untuk kelain kalinya aku akan lebih elert dengan si penipu . Biarpun aku akan jawab ..

"Oooh ..ok, aku paham masaalah kau , aku tak kisah pun doe , aku da biase kena camni"

Ahhaaa guys ..bila ayat "dah biase" kena mcm ni aku terkeluar , hati-hatilah guys , tu tanda karpet  hambar dah mula menyelubungi jiwa dan minda aku . Masa tu hati aku dah mula tawar dan senyum aku hanyalah palsu !!

Beware guys . Aku Mia ,sekali org buat aku akan maafkan ,2 kali ,3kali ,still maaf , but kalau dah kerap kali .. Lantak kau lah nak buat apa !! Hahahahaha simple right ? Jangan gaduh ,jangan cari silap sesiapa , tapi pergi je jauh2 !!

Selamat sejahtera keatas kamu*

Comments

anakjawe said…
ape la selubung pkai carpet.. pkai kain selimut la. huhuu
Mia Izarra said…
Selimut tetangga barangkali hahaha