KISAHNYA SI FATIN 1



Fatin !

Satu nama yg tak asing lagi dlm dunia reality aku.  Maybe korang pernah baca pasal  keakraban aku dengan Fatin a.k.a FIBO ..

OK guys  , buat pengetahuan korang , Fatin ialah nurse peribadi aruah kak Lyen , then jadi nurse aku pulak ,merangkap kekasih sejenis dan kawan karib dunia akhirat . Hahaha gitulah lebih kurang bagaimana rapatnya aku dengan Fatin /FIBO !

But bila mama suruh aku stay Singapura ,sebab kesihatan aku yang memerlukan penjagaan rapi 24 jam , aku terpaksa berpisah dengan Fatin. Walaupun cuma seberang tambak je kot.  Bila aku dah mula study sambil menerima rawatan ,waktu aku dengan Fatin memang terhad .  Jalan pintas , aku bagi Fatin id wechat milik aruah kak Lyen yg aku panggil id THE LEGEND  - raniaevans -

Yep ,Fatin memang tak layan application macam wechat ,facebook ,telegram,line ,ect . Dia cuma ada whatsapp dan twitter . Kata dia  aku takda idea nak merapu . Hahahaha siut , dia perli aku kaw-kaw doe .

Then bila aku bagi Fatin id legend tu ,  first aku warning dia . Layan kawan-kawan aku kat list contacts wechat aku tu , macam kau layan aku , deal ??

Fatin jawab  , no hal !! Bisa diatur , lunyai budak-budak tu  aku bahan nanti. hahahaha itulah jawapan sakit hati yang aku dapat ,siut  . Lagi makan hati ,dia cakap ,orang pertama aku lanyak ialah bf kau eah beb . Bhahaha mace siea si Fatin ni . Kecik beso je aku tengok dia masa tu guys. Dia buat muka poyo ,siap angkat-angkat kening lagi. Aku just gelak hambar ,sedangkan dlm hati aku cakap... " dia kenal ke bf aku ek ?"  Huhuhu

Nak jadikan cerita ,orang pertama dia  cari rupanya Zaid !! yezzaaa .. siapa Zaid ?? Anu tu aaa.. bhahahaha yg gitu-gitu tu .. haish -_-


Dari Zaid lah dia mula kenal semua orang dalam list contact aku tu . Dengan nick name Sis Fatin ,akhirnya  Fatin jadi sebutan dikalangan budak-budak kat kedai mamak STT.  Hot giler Sis Fatin kan ?  Sampaikan ada yang bercita-cita nak jadikan sis Fatin sebagai calon menantu mama dia !! Hahahaha tak padan dengan brutal ,laku jugak pengkid aku tu. Lahaii rezeki beb ,jangan tolak , pengkid dah insaf ,kasih sayang dia lain macam sikit. Haish ..ni bukan aku yang cakap , tapi  siapa yang dah kenal lessbie dn pengkid dah insaf,mesti akan cakap macam tu. Yes or Not guys ???  Hahahaha tepok dada , tanya selera !  Aku no komen lah sebab aku bukan pecinta bekas lessbie ,but aku pecinta lelaki straight sekarang .

Eh.. apa cerita ni ?? Merepek meraban kau Mia !! Adoiyai .. macam nak bercerita ,tapi jari letih lah..

Oklah esok taip lagi . Aku nak merenung siling kejap . Cicak dah berkeliaran kat atas  siling. Ada nak dating ,ada pergi pasar malam ,ada lepak-lepak  layan lagu. Eaaah ..hahahaha cicak modern  ke? mohon jangan terase beb  .. hahaha


Malam jumaat ,banyak benda yg dapat pahala boleh dibuat. K , switch off the light guys. Goodnight



Selamat sejahtera keatas kamu .

Comments