MAMAI



Guys ..sebenarnya aku tak boleh tidur .  Tunggu email beralih tangan kepada aku sekarang ni biarpun roomate dah janji nak tolong savekan . Laman sosial dah lama aku logout . Malas nak ganggu diaorang tidur . Padahal tadi mata ni mamai giler dah tapi bila hati mula tersentuh , air mata tetiba turun ,  Now  4 .30 am  dan semua dah settle ! Nak tidur ? Tak perlu kot sebab kejap lagi  suara pak bilal kedengaran . Dan ada  tanggungjawab yg perlu aku lunaskan .


Airmata .. tolong berhenti  :')

Comments