MELEPASKAN



Morning guys !

Its 8  o'clock  inthe morning ! But ada orang cakap , kami dah nak lunch dah Mia . oooh ,itu suara budak Malaya la tu !! Kikikih .

Happy lunch dear !


Guys  .. melepaskan rindu di jiwa tak sama dengan melepaskan batuk ditangga. Kalau melepaskan batuk tu ,maknanya buat asal boleh je  , tapi bila melepaskan rindu dijiwa ,kalau boleh semua nak all out la guys . semua nak dicakap , semua nak dicerita ,semua nak di bagi ..aa hihihih tapi kalau melepaskan pada jarak ratusan kilometer ?? Lu fikirlah sendiri ,bagaimana siksanya .  Paling sedih  bila orang yang dicari takda . Addoiiyai.. kena cari orang lain ke apa ni ??  


 Hihihi .. takde la gurau je   ^^   .. oK la , nak siap-siap  dah ni , lagi 2 jam nak masuk  class . Harini class lambat start , tu yang dapat menyanyah kejap tu ..haishh..


Selamat sejahtera keatas kamu ..

Comments