MEREPEK REPEK SI BOSAN



Guys ..takda  cerita best yg aku nak share kali ni . But  kat tempat baru ni ,seriously aku sunyi . Roomate ? Dia ada tapi entah sampainya bila . Malam ni aku turun  dewan  untuk program suai kenal sengsorang la jawabnya . lahaii.. harap sangat ada mamat arab hulur tangan  ajak duduk 1 meja dengan dia malam ni .. hahahahaha gatal siut aku ni !!


Giler nak hulur tangan bagai , macam la aku nak sambut tangan kasar  mamat arabian tu , haish  malu sey ,  bytheway mujur lah kat sini aku  pakai nikab , takdalah malu sangat nak tunjuk mata sepet aku ni hahahaha sepet2 aku pun , nak tau dia punya power speed kalau kat highway ?? Sekali pulas je , 250km dia lari hahahaha 8 laps 13 minit je kalau kat Litar .. hahahaha riak pulakkkk...


Arghhh .. rindu la guys nak tunggang motor .. Ermm dah setahun kot  tak bawak motor aku ni. Bertabahlah duhai hati. ku pujuk hati ini , tanpa mu disisi lagi. Cehhh ..

Bhahahaha geli aa gilerr nak jiwang2 ni !!

Miss u sayanggggg ...


Selamat sejahtera keatas  kamu ..




Comments