Skip to main content

TEAM BARU




Cuti guys !

Mata pedih -pedih sebab ngadap  skrin laptop dari jam 4 am  pagi tadi. Addoiyai line  tenet yang tenat dah buat kerja aku  tertangguh . Dah la bangun lambat . Hahahaha selalu jam 3 am  or 3.30am , dah celik besar dah biji mata ni  . Serius  guys  , sejak class  aku dah mula ,masa aku sangat padat , mampat , ketat , sendat , ahh segala yang sempit tu la senang cakap . Bila je aku free ??? Ahha  bila class cancel  !! Tapi bukan selalu pun class cancel doe bhahahaha kira nasib-nasib je lah kalau ada  pun .


So apa je aku buat bila class cancel ??

Aaaaa .. selain sakat orang kat  laman sosial , aku ada satu lagi port baik punya . Yang ni memang awesome  sikit guys . ahli dia je dah 53K . Apa function join ?? Apa benda yang aku join ? Hahahahaha tengok atas tu lah . 









 And now , aku dah jadi kawan kepada budak-budak animasi diseluruh dunia  melalui akaun google plus aku ni . Seronok ?  Hahahahaha ofkoslah sebab diaorang ni otak semua otak katun guys . Bhahahahaha lurus bendul  sey .  Semua  nama anime tu ,kerektor nya mereka hafal , sampai kan yang aku update  ,aku sendiri tak tahu ,tapi mereka  direct terus komen ,nama  anime tu  hahahahaha . Aku layan  anime ? Dulu tak sekarang layan  aaaa hahahahah sebab?? Sebabnya  kesayangan pun kaki anime doe !!  Kenalah prepair diri dengan hobi dia ,kan?  Kalau tak ,taklah nanti jadi isu besar untuk bergaduh . Kalau dua-dua kaki anime ,takkan gaduh lagi  kot. Chill sudah laaaa hahahahahah.

Aku layan anime apa?  Adoi ..biarlah rahsia  kikiki .



Selamat sejahtera keatas kamu ..








Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx