TRICK LAPOK







Guys ..
Kalau aku cakap lelaki ni pelik ,maybe ramai yang akan marah . Tapi kalau nak tau semalam ada sorang lelaki pm aku kat fb ,mulanya dia tanya elok je bagi salam bagai. Then cakap ,aku ni pelukis ke sebab  timeline fb aku memang banyak pic anime. Dia tak kenal aku lagi kan. Dia cakap aku pelukis kartun ..aa okla kartun pun kartun la guys  tapi kalau aku pakar dlm melukis pun ,perlu ke aku mengaku ? Hahaha no,no and no !!

Guys ..
hamba Allah ni aku tak tau pun asal usul dia , bukan friendlist  fb pun ,bukan kawan merempit dulu - dulu pun ,bukan kawan wechat ,bukan kawan duduk satu taman , dan memang bukan kawan la senang cakap.

Then dia tanya aku , Damia ni lelaki ke perempuan , sebab ayat  chat aku ajet -ajet ayat lelaki . Giler !  Takkan dengan orang yang aku tak kenal,aku nak bagi ayat daring ???  Aku belum hilang akal lagi la guys . Entah siapa-siapa je dia tu .  But aku ngaku la  yang aku ni perempuan sebab dah memang aku  ori punya perempuan kan,takkan nak ngaku lelaki . Aku pun belum  ada niat nak jadi gayy. Then dia cakap ayat " bereh boh "  yg  aku guna tu ayat biasa kawan-kawan utara dia guna . Brother ni ngaku  jugak dia selalu da join budak terengganu , kelantan sokmo .  Ergh ..aku  just smile je guys .. :)

Lepas tu  dia pun tanya pasal apa  dp fb aku  tu tak tunjuk muka ,( part ni aa yg buat aku  da mula give up ,cuak dan tak selesa dengan brother ni ) respek  aku kat dia  pun dah mula cair.. lelama makin kurang ,then  aku cakap ,aku ada kerja nak buat , ( padahl aku nak tutup perbualan dengan dia ) aku pun blah je aa.. offdata*

Then bila nak tidur ,aku on phone  dan2 dapat natang no eko tu dari brother tadi .. oooooohhooo ..trick baik punya deh brother ni guna .hahahah ni trick lama ni , orang dah tak guna dah  trick ini sey !!

hahahaha bagi number phone siuttt hahahah " Datang Perak ,roger2 !! "

Bytheway to  Brother  Sepul Nua ( bukan nama sebenar ) , ai nak bagitahu ni !

" ai x biase deh melayan style gini . Ai ade style ai sendiri nak kontak org luar yg xpernah ai jumpa ..huuhhuu sorry brother , cari la perempuan lain  yang  pandai lukis katun dan yang pandai lukis cinta dalam number phone ,but not me !


Brader Sepul Nua , selamat sejahtera keatas kamu ~

5 comments:

anakjawe said...

tu bru dy tgk pic cartoon blum lg dy tgk mia yg sebenar.. haha

Mia Izarra said...

Kalau nampak mia yg sebenar?lumayan pak hahahaha

anakjawe said...

sy dh tgk mcm mana, mmng mencair kn.. huhuuu

Mia Izarra said...

Alamak !!

anakjawe said...

tetibe hti terjatuh..