Skip to main content

TRICK LAPOK







Guys ..
Kalau aku cakap lelaki ni pelik ,maybe ramai yang akan marah . Tapi kalau nak tau semalam ada sorang lelaki pm aku kat fb ,mulanya dia tanya elok je bagi salam bagai. Then cakap ,aku ni pelukis ke sebab  timeline fb aku memang banyak pic anime. Dia tak kenal aku lagi kan. Dia cakap aku pelukis kartun ..aa okla kartun pun kartun la guys  tapi kalau aku pakar dlm melukis pun ,perlu ke aku mengaku ? Hahaha no,no and no !!

Guys ..
hamba Allah ni aku tak tau pun asal usul dia , bukan friendlist  fb pun ,bukan kawan merempit dulu - dulu pun ,bukan kawan wechat ,bukan kawan duduk satu taman , dan memang bukan kawan la senang cakap.

Then dia tanya aku , Damia ni lelaki ke perempuan , sebab ayat  chat aku ajet -ajet ayat lelaki . Giler !  Takkan dengan orang yang aku tak kenal,aku nak bagi ayat daring ???  Aku belum hilang akal lagi la guys . Entah siapa-siapa je dia tu .  But aku ngaku la  yang aku ni perempuan sebab dah memang aku  ori punya perempuan kan,takkan nak ngaku lelaki . Aku pun belum  ada niat nak jadi gayy. Then dia cakap ayat " bereh boh "  yg  aku guna tu ayat biasa kawan-kawan utara dia guna . Brother ni ngaku  jugak dia selalu da join budak terengganu , kelantan sokmo .  Ergh ..aku  just smile je guys .. :)

Lepas tu  dia pun tanya pasal apa  dp fb aku  tu tak tunjuk muka ,( part ni aa yg buat aku  da mula give up ,cuak dan tak selesa dengan brother ni ) respek  aku kat dia  pun dah mula cair.. lelama makin kurang ,then  aku cakap ,aku ada kerja nak buat , ( padahl aku nak tutup perbualan dengan dia ) aku pun blah je aa.. offdata*

Then bila nak tidur ,aku on phone  dan2 dapat natang no eko tu dari brother tadi .. oooooohhooo ..trick baik punya deh brother ni guna .hahahah ni trick lama ni , orang dah tak guna dah  trick ini sey !!

hahahaha bagi number phone siuttt hahahah " Datang Perak ,roger2 !! "

Bytheway to  Brother  Sepul Nua ( bukan nama sebenar ) , ai nak bagitahu ni !

" ai x biase deh melayan style gini . Ai ade style ai sendiri nak kontak org luar yg xpernah ai jumpa ..huuhhuu sorry brother , cari la perempuan lain  yang  pandai lukis katun dan yang pandai lukis cinta dalam number phone ,but not me !


Brader Sepul Nua , selamat sejahtera keatas kamu ~

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx