2 JENIS LELAKI MELETOP



Guys  ..sambil layan lagu  kopi dangdut  ,meh aku  share something  . Tengok gambar atas ,then baca sampai hadam .

Guys ..2 ,2 spisis lelaki ni aku dah jumpa dah siut . Hahaha yang first tu sure lah yang ego  one , bila aku  marah ,atau ajet2 merajuk giler babeng , apa respond dia bagi ? Oklah  , saya malas nak  gaduh dengan awak ,k ,bye .

Huh !! Kuaja  !!!  Time aku merajuk tulah sebenarnya aku nak dia dekat dengan aku setooonnnnn . Apa slow punya pickup la lelaki jenis macam ni . Hahahaha ada pro dan kontra nya jugak k dapat mamat jenis gini . First , memang kecewa nak mati lah kan sebab tak dilayan . Kedua  sure  nyesal sebab cakap " leave me alone "  tapi ketiganya .. bahayanya nanti  bila bosan  sebab bf ego tinggi melangit , lastly gf sure tercari2 orang lain ,utk jadi  tempat nak ngadu masaalah .ahha ni lah antara puncanya keretakkan tugu percintaan tu  doe ,tapi tu lah ,tak semua lelaki paham  naluri perempuan , lagi yg ajet2 manje macam aku ni , yarckkk gedik jek !!


Bytheway  dapat lelaki  spisis yang kedua tu pehhh ..jenis ni memang jenis terlajak laris ni doe , jenis penyayang nak mampos  ni ,  Rebut2 gadis nak jenis yang camni . Jenis yang tak jemu melayan , mujuk tak henti2 . Dari dia tak pandai mujuk sampai dia dah reti memujuk dan dengan dia2 sekali reti pulak merajuk  hahahaha .  nok hare  !! Kalau aku ,aku pilih yang macamana????  hahaha ofkoslah aku pilih yang cakap

" No need to say goodbye  lah sayang  because  i wanna see u again and again "
  ..Oh mennn so sweet doe , agak2 ada tak jenis gini ek ?


Aku nak layan assignment pulak guys ..baii


Selamat sejahtera keatas kamu ..

Comments