Skip to main content

2 JENIS LELAKI MELETOP



Guys  ..sambil layan lagu  kopi dangdut  ,meh aku  share something  . Tengok gambar atas ,then baca sampai hadam .

Guys ..2 ,2 spisis lelaki ni aku dah jumpa dah siut . Hahaha yang first tu sure lah yang ego  one , bila aku  marah ,atau ajet2 merajuk giler babeng , apa respond dia bagi ? Oklah  , saya malas nak  gaduh dengan awak ,k ,bye .

Huh !! Kuaja  !!!  Time aku merajuk tulah sebenarnya aku nak dia dekat dengan aku setooonnnnn . Apa slow punya pickup la lelaki jenis macam ni . Hahahaha ada pro dan kontra nya jugak k dapat mamat jenis gini . First , memang kecewa nak mati lah kan sebab tak dilayan . Kedua  sure  nyesal sebab cakap " leave me alone "  tapi ketiganya .. bahayanya nanti  bila bosan  sebab bf ego tinggi melangit , lastly gf sure tercari2 orang lain ,utk jadi  tempat nak ngadu masaalah .ahha ni lah antara puncanya keretakkan tugu percintaan tu  doe ,tapi tu lah ,tak semua lelaki paham  naluri perempuan , lagi yg ajet2 manje macam aku ni , yarckkk gedik jek !!


Bytheway  dapat lelaki  spisis yang kedua tu pehhh ..jenis ni memang jenis terlajak laris ni doe , jenis penyayang nak mampos  ni ,  Rebut2 gadis nak jenis yang camni . Jenis yang tak jemu melayan , mujuk tak henti2 . Dari dia tak pandai mujuk sampai dia dah reti memujuk dan dengan dia2 sekali reti pulak merajuk  hahahaha .  nok hare  !! Kalau aku ,aku pilih yang macamana????  hahaha ofkoslah aku pilih yang cakap

" No need to say goodbye  lah sayang  because  i wanna see u again and again "
  ..Oh mennn so sweet doe , agak2 ada tak jenis gini ek ?


Aku nak layan assignment pulak guys ..baii


Selamat sejahtera keatas kamu ..

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx