21ST OF MINE



14th  april 2016 .. aku jadi aku yang ke 21 tahun guys . Alhamdulillah . Tua dah anak nombor 2  mama dan ayah ni . Dan aku dah boleh daftar sebagai warganegara yang layak untuk mengundi lepas ni.yezzaaaa !! Warganegara yang  tak bertanggungjawb je yang tak ambil peluang untuk jadi pengundi. Lepas tu bila parti yang diharapkan memang tapi kalah , tau pulak nak  marah . Hahahaha mangkok ayun betul lah ! Eh lari topik !



Sejak malam tadi berpusu-pusu ucapan datang dari roomate ,classmate ,hostelmate ,wechatmate ,warden ,lecterurs, kekasih ,buahati ,kesayangan ,bf ,skandel , kekasih luar biasa ,kekasih terang gelap, kekasih awal dan akhir , kekasih ku kekasihnya orang , ex-bf , extrem ,ex5 . Ahh semua lah senang cakap dah bagi wish hahahaha ramai giler kekasih aku punya type tu kan guys . Nipuuuuu je tuuuu. Bytheway rata -rata doakan supaya aku berjaya hidup didunia dan akhirat , tak degil ,panjang umur dan  fly kiss setepek !!  Guys.. aku tunggu dan masih menunggu , satu hadiah yang sering diberi oleh aruah akak bila hari lahir aku. Ye guys ..bacaan surah alfatihah dari bibir beliau. Kata akak , alfatihah ialah hadiah paling murah ,paling indah dan in sya allah Allah berkati , Ermm tapi takda siapa pun yang sudi berikan aku hadiah yg sama macam akak beri ni. And now ..alfatihah buat aruah kak Lyen ,ikhlas dari aku pulak ..


Selamat hari lahir sayang .. kata ucapan yang akhirnya berjaya buat aku tersenyum sampai telinga bila dikenangkan. Thanks dear..thanks sebab sudi ingati detik keramat buat aku yang duduk merantau dinegeri orang . ooook then... terima kasih jugak bagi tiap ucapan yang diberikan ,tiap doa yang diharapkan , semoga tiap yang aku dapati dari semua tu , pada harilahir kali ni ,mendapat keredahaan Illahi dan semua  orang yg beri ucapn tu turut sama berada dibawah lindunganNya. Aamiin..

21 tahun  sudah !! Ma .... aaaa .. maaaamaaa ...orangkan..orang nak..nak anu aaaa...Hahahahahaha jangan mama buat-buat tak dengar sudah !  silap-silap mama cakap , AWAK , JANGAN NAK MENGADE BOLEH TAK ??belajar bagi habiskan dulu !!  Hahahaha aku dah tau ayat-ayat cinta mama aku tu guys. Takkan dia izinkan punya aaa.. adoiiiyai .. ermm  *hentak-hentak kaki ~ gedik*

Selamat sejahtera keatas kamu~

Comments

anakjawe said…
happy birthday mia.. May Allah bless you