Skip to main content

AJAK KAWEN SELEPAS 45 MINIT CHAT




 Guys ..korang tengok masa mula brother tu  add . Dan korang tengok pulak masa last  chat  mereka ,  aku just nak beritahu  ,dalam minda brother  ni ada apa ek guys? KAWEN  tu apa guys ? Jual online ke atau  game terbaru ?  Punca brother tu ajak kawen cuma bila dapat tahu  umur , awek tunjuk gambar  ,tu pun pakai purdah bersama kawan bilik , awek pulak acah2 lepas frust , awek ajet2 melayan  acuh tak acuh  je pun , but brother tu pun acah2  boleh cair . Bytheway pesan aku guys , terutama  gadis2 suci  yang main wicet  diluar sana , SEMUA INI POYOO !!  Jangan mudah terpedaya  . Inilah antara  punca kes ,ramai gadis wicet jadi mangsa nafsu lelaki  akal singkat gini guys .  Lepastu merana seumur hidup .. Girls please ..buat sesuatu biar guna akal ye.

Kenapa girl gitau masa ditempat dia  ketika  nak stop chat ?  Sebabnya dia nak  gtau yang brother tu start chat jam 2.41 pm dan  berjaya ajak si girl tu  kawen  pada jam 3.26 pm . Peh  dasyat gilerrrr hahahaha giler tak giler ko !! oii giler  ,giler tak ni ekk ??


Btw  ,atas tu first chat mereka and last chat jugak . Hahahahaha sebab tu aku pesan berkali , belajar ,belajar ,cari ilmu , cari pahala , tambah akal yang lama dah kurang berfikir tu ,maklumlah kan biasanya orang ni lepas sekolah menengah dah malas nak cari ilmu ,takut nanti tak dapat berkepit 24 jam dgn lelaki  katanya  ..ehh sudah la Mia  jangan nak bajet alim ,jangan nak bajet bijak  .. hahahahaha okla  ..nak rest  jap .. tired  with the world .  Out there , someone  bagi aku energy with his words  ..

                 *Now you no need give a shit to shitty people anymore kay*

Aku ? Beres boss ..hihihih

Allah  selamatkan kamu ~


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx