AJAK KAWEN SELEPAS 45 MINIT CHAT




 Guys ..korang tengok masa mula brother tu  add . Dan korang tengok pulak masa last  chat  mereka ,  aku just nak beritahu  ,dalam minda brother  ni ada apa ek guys? KAWEN  tu apa guys ? Jual online ke atau  game terbaru ?  Punca brother tu ajak kawen cuma bila dapat tahu  umur , awek tunjuk gambar  ,tu pun pakai purdah bersama kawan bilik , awek pulak acah2 lepas frust , awek ajet2 melayan  acuh tak acuh  je pun , but brother tu pun acah2  boleh cair . Bytheway pesan aku guys , terutama  gadis2 suci  yang main wicet  diluar sana , SEMUA INI POYOO !!  Jangan mudah terpedaya  . Inilah antara  punca kes ,ramai gadis wicet jadi mangsa nafsu lelaki  akal singkat gini guys .  Lepastu merana seumur hidup .. Girls please ..buat sesuatu biar guna akal ye.

Kenapa girl gitau masa ditempat dia  ketika  nak stop chat ?  Sebabnya dia nak  gtau yang brother tu start chat jam 2.41 pm dan  berjaya ajak si girl tu  kawen  pada jam 3.26 pm . Peh  dasyat gilerrrr hahahaha giler tak giler ko !! oii giler  ,giler tak ni ekk ??


Btw  ,atas tu first chat mereka and last chat jugak . Hahahahaha sebab tu aku pesan berkali , belajar ,belajar ,cari ilmu , cari pahala , tambah akal yang lama dah kurang berfikir tu ,maklumlah kan biasanya orang ni lepas sekolah menengah dah malas nak cari ilmu ,takut nanti tak dapat berkepit 24 jam dgn lelaki  katanya  ..ehh sudah la Mia  jangan nak bajet alim ,jangan nak bajet bijak  .. hahahahaha okla  ..nak rest  jap .. tired  with the world .  Out there , someone  bagi aku energy with his words  ..

                 *Now you no need give a shit to shitty people anymore kay*

Aku ? Beres boss ..hihihih

Allah  selamatkan kamu ~


Comments