Skip to main content

AKU NAIK HANTU ^^




Aku gaduh ???

No way guys , aku cakap apa yang aku fikirkan . Pada apa yang mata aku peratikan. Aku cerita  pada apa yang aku tau . Dosa ??  Ofkos  dosa  , bila aku biarkan semua berlaku didepan mata aku , dan aku biarkan aja hal serupa berlaku dn berlaku lagi .

Aku berlagak bijak ?  Shit !!  Itu bukan aku  . Aku hanya  buat apa yg aku rasa perlu . Supaya orang yang aku respek penampilan nya selama ini , tergolong dengan  akhlak yg baik2. Tak handsome , tak comel , tak apa guys , tapi budi bahasa  perlu ada dalam jiwa . Lagi2 bila kita titik beratkan pasal agama . Silap cakap 7 keturunan  kelaut guys . Aku cakapkan je.

Aku nak bantu . Biarpun korang tak kenal aku , tapi aku cuba bantu . Apa yang aku buat , dalam bicara kata aku , aku selitkan doa semoga Allah  selamatkan kamu .

Guys .. please jawab jujur , when korang masuk dalam 1 majlis , duduk la dlm 10,20 minit then tiba2 seorang ahli jamaah bangun then cakap , ok lah  bhaii gua blah aaa ,gua taknak perkara yang sama  ulang ke dua kali .  sebagai  jamaah yg baru nak join kumpulan , apa korang rasa guys ??  Mesti kau fikir ,apa kah aku terpijak tahi kucing sampai insan ni nak keluar dari majlis ??????  Stupid minded !

If benci sekali pun , kalau dendam sekali pun ,lu nak blah ,lu blah je  bhai , tak perlu lu cakap terjadinya  hal yang sama kedua kali  apa kejadah tu . Aku yang baru nak happy layan mood celaru study dah mula tak selesa doe dengan cara kau !  Nahh silapnya disitu . Lainkali ada otak letak diatas sekali , bukan ditapak kaki dan akhirnya  cili kau makan ,cili itu jugak yang pijarkan hatikau  sendiri . Aku serabut ??  Nonsen !!  Lu nak tengok siapa yg serabut , lu baca  apa what up  lu punya caption kat id lu tu ..bhahaha


Adoiiy lu gua .lu gua aa pulak ..bhahahah  siut aaa perempun ni kalau dah marah ,  bukit Broga boleh rata guys ..beware bhahahahaha


Marah ke  bhaii ??  Yang  lu pi masuk blog  peribadi aku ni dah kenapa  doe  ??!!  Hahahahaha     btw  perkataan  yg dlm gambar  pada post aku yang sebelum ni  , sebenarnya aku cedok kat google , dah dia  taip betina , aku  bedal aaa betina jugak . Bhahahaha  tak gitu  bukan copy paste namanyaaaaaaaa .. cia  cia  cia  ..


Okay la  , timesup , study doe , jadi perempuan ni kalau takda ilmu ,  esok2  mak mertua  pun dia bantai bahan  perli kat moment wicet .. bhahahaha nauzubillah himinzaliq ..


Kau marah ??  Kisah  pulak aku  . Dan2 aku dah tau kau tu tali barut  si kentang J

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx