Skip to main content

ALAM MAYA MAKIN KURANG AKTIF


Tea time  guys tapi layan coffee dengan roti , sebab tekak tak boleh nak telan apa2 sekarang ni lepas dah berkali  muntah sejak pagi . Hahahaha budak degil memang gitu . Padan muka aku  kikiki .

During  second exam  2 hari ni ,aku  rasa aku kena kurangkan  aktiviti semua laman kot ,but kadang terpaksa bukak fb jugak untuk belajar  1 hari 1 bahasa arab . Sebenarnya aku on fb just untuk belajar bahasa arab  dan ilmu2 agama yg dikongsikan digroup je guys   ,hahaha kelas tambahan le kononnya kikiki . Bajet doe ,lagi pun aku nak study kat kelas tambahan kat sini nanti ,aku kena keluar masuk  bilik , lagi lah aku takda masa nak  rest . So sambil on fb ,aku bukak lah group belajar bahasa arab tu . Na' am ?  maa haa zha ?? Is me hazirah  hahahaha . Tu darjah satu pun tau kot ..grrr

Guys ..some one asked  , wechat  Missing In Action deactive ??  aku just boleh jawab ..maybe yesssss ,maybe not ,maybe maybe , maybe not maybe . Hahahaha  jangan layan aku guys .petang2 gini mereng sikit .  bythe way  semua moment yang 4 orang gadis update beberapa tahun yg lepas sudah selamat aku delete . All ??? Yep ,ada aku tinggalkan 1 je , sebab itu merupakan  moment pertama aruah kak Lyend , dan pic tu ,gambar sweet girl tersenyum, yezzaaa .. aku bayangkan akak senyum kat semua contact list id tu .. apa pun lepas ni ,semua laman so sial ni dah tak serancak dulu kot ,almaklom  tanggungjawab aku dah makin bertambah sekarang  ni . Apakah blog pun aku kena delete ?? Nanti aku fikir2kan sebab ,aku nak semua nya kelihatan sempurna dan tidak meninggalkan sesuatu yg boleh mendatangkan fitnah untuk aruah akak . Al fatihah ..


Ehemm.. nanti , mama rindu kat baby  :'( ..
Ehh... baby ???
Oiii  !! baby mende  aaa  Mia??
Hahahaha  baii guys , ada kerja nak bagi settle jap lagi  ni .

** Allah selamat kan kamu

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx