ALAM MAYA MAKIN KURANG AKTIF


Tea time  guys tapi layan coffee dengan roti , sebab tekak tak boleh nak telan apa2 sekarang ni lepas dah berkali  muntah sejak pagi . Hahahaha budak degil memang gitu . Padan muka aku  kikiki .

During  second exam  2 hari ni ,aku  rasa aku kena kurangkan  aktiviti semua laman kot ,but kadang terpaksa bukak fb jugak untuk belajar  1 hari 1 bahasa arab . Sebenarnya aku on fb just untuk belajar bahasa arab  dan ilmu2 agama yg dikongsikan digroup je guys   ,hahaha kelas tambahan le kononnya kikiki . Bajet doe ,lagi pun aku nak study kat kelas tambahan kat sini nanti ,aku kena keluar masuk  bilik , lagi lah aku takda masa nak  rest . So sambil on fb ,aku bukak lah group belajar bahasa arab tu . Na' am ?  maa haa zha ?? Is me hazirah  hahahaha . Tu darjah satu pun tau kot ..grrr

Guys ..some one asked  , wechat  Missing In Action deactive ??  aku just boleh jawab ..maybe yesssss ,maybe not ,maybe maybe , maybe not maybe . Hahahaha  jangan layan aku guys .petang2 gini mereng sikit .  bythe way  semua moment yang 4 orang gadis update beberapa tahun yg lepas sudah selamat aku delete . All ??? Yep ,ada aku tinggalkan 1 je , sebab itu merupakan  moment pertama aruah kak Lyend , dan pic tu ,gambar sweet girl tersenyum, yezzaaa .. aku bayangkan akak senyum kat semua contact list id tu .. apa pun lepas ni ,semua laman so sial ni dah tak serancak dulu kot ,almaklom  tanggungjawab aku dah makin bertambah sekarang  ni . Apakah blog pun aku kena delete ?? Nanti aku fikir2kan sebab ,aku nak semua nya kelihatan sempurna dan tidak meninggalkan sesuatu yg boleh mendatangkan fitnah untuk aruah akak . Al fatihah ..


Ehemm.. nanti , mama rindu kat baby  :'( ..
Ehh... baby ???
Oiii  !! baby mende  aaa  Mia??
Hahahaha  baii guys , ada kerja nak bagi settle jap lagi  ni .

** Allah selamat kan kamu

3 comments:

Bro Framestone said...

Xsemua sempurna dimata orang lain... kan

Mia Izarra said...

Yes bro ..tapi kita da cuba sebaik mampu ,cuma manusia lain payah nak terima cara kita .

Bro Framestone said...

Ala relax la.. kenkadang kita sendiri pun susah nak terima cara orang lain juga.

Nk add dekat fb, tapi xleh.. just leh follow je.