AMBIL MOOD KE JAP



Guys and girls ..

Morning ..lemau sey aku pagi ni ,maklomlah kan lepas lama takde class sebab exam week . Naaah bila class dah mula macam biasa ,start 8am habis 11pm . Nihaaaa .. lepu giler doe.

Bukak mata pun pedih2 ni kikiki . Da lah mata semulajadi sepet ,then tambah dengan  kelepuan  ,kelesuan ,kelemauan ..jawabnya memang longlai habis dah ni . Jeling2 roomate ,kejap nampak macam manusia ,kejap nampak macam naga ..argh kacau kerja mata aku ni guys ..hahahahaha

Uncle2 dan aunty2 yang baca ayat Mia dalam  blog ni ,jangan terasa  pelik ye  ,sebab perkataan tu semua menunjukkan yang mia letih seletih ya hahaha * aku ngaku kadang tu ,aku naip ,aku lupa follower  blog aruah akak ,ramai yang dah beranak cucu hahaha ampun kan patik ye Otai2.


Eh ..tapikah uncle2 dan aunty2 jangan risau , apa yang mia taip ni sebenarnya jadikan lah panduan  ,sebagai  jajan2 u alls dalam mendidik anak2  u alls tu . Ahha .. so uncle2 dan aunty2  banyak atau sikit ,dapat la juga tau , apa naluri anak remaja era zaman serba serbi nak senang ,nak ngadu ,nak perhatian ,nak itu ini ,nak mengatal ..eh ..yang last tu typo  jek..hihihihi

Kadang pelik je , bila ada blogger yang anggap mia tak betul bila menaip . Padahal mia bukan taip berita dlm surat khabar pun ,just luahkan apa yang tersimpan dlm dasar jiwaku yang paling dalam didasarnya aja ni ..cehh  kata2 bagaikan sastrawanitamanis  kikiki

Oklah guys ,girls ,uncles ,aunties , jika selama mia  menaip ade silap salah ,mohon maafkan , then jika ade anak bujang yg handsome2 tu ,past2 la no whatsapp depa ..


Ehhhhh hahahaha gedikkkkk*

Allah  selamatkan kamu ~

Comments

Anonymous said…
gudluck